Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Време е една зодия да обърне внимание на човека до себе си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:02 / 29.10.2020Коментари (0)279
©
Дневен хороскоп за четвъртък, 29.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Загубите, които може да предизвикате в този ден, са причина за проблеми с вашите близки. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате, заради ретроградното движение на Меркурий. Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, които изоставихте преди време поради неизвестни причини. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с партньора си. 

ТЕЛЕЦ

Нервни сте, несговорчиви и настроени агресивно към хората. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загубите шансa да ви подкрепят при необходимост, особено ако това се случи при ретроградното движение на Меркурий. Не се надявайте на запознанство с подходящ партньор, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. 

БЛИЗНАЦИ

Трудности в общуването, породени от прибързаност и необмислени приказки, подтикнати от ретроградния Меркурий може да ви объркат плановете за деня. По-добре се задълбочете в служебните си задължения и мислете преди да говорите и да критикувате. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете начинания. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност в партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили.

РАК

Начинанията няма да ви донесат успех, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Разчитайте на рутината и знанията си, както налага ретроградния Меркурий. Наложете си умереност във всичко, включително и в исканията си при провеждане на разговори, за да не си създадете проблеми с вашите делови партньори и колеги. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимия си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. 

ЛЪВ 

Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса. Въпреки това, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност днес при планирани разговори преди края на годината жънат успехи, на които не са се надявали. Самочувствието им в края на месеца е върхово. Посветете вечерта на семейството си, на партньора и на децата си. Близките ви очакват от вас повече внимание. 

ДЕВА

Нямате желание за работа, но ако не сте завършили изостаналите заради съгласно повелята на Меркурий е добре да го сторите. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Отложете планираните делови разговори. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на хора, което срещате днес за първи път. Дискретността е задължителна. Не са изключени неочаквани промени в личните ви отношения, заради изневяра, която сте разкрили.

ВЕЗНИ 

Не взимайте прибързани и необмислени решения, бъдете търпеливи и мислете, за да не си създадете проблеми по време на ретроградното движение на Меркурий. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. На работното място успехът е с вас. Обмислете внимателно предложението за нова работа. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си, на приятни емоции и спокойни разговори. 

СКОРПИОН

Разочаровани сте от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да излязат от кризата в личния си живот, но те не само че не ви благодариха, а и се опитват да ви навредят на вашето работно място, но всъщност вредят на себе си, заради ретроградното движение на Меркурий. Бизнесмените да обмислят добре плановете си и да преценят дали да проведат разговори за инвестиции. Не са изключени  закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите.

СТРЕЛЕЦ

На работното място съхранете спокойствието си, ако се окаже, че сте сгрешили и ви критикуват. Случва се. Поправете грешката си още днес, за да не се стига до неочакваности при ретроградното движение на Меркурий. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат без причина. Финансирането на нови проекти не е желателно. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. 

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни при провеждане на разговори с колеги. В края на работния ден не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си, но те сякаш отказват да ги прекратят и правят и невъзможното да продължите работа с тях. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми в брака. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Ако искате да промените изцяло дейността си не го правете днес. Със задълженията си на работното място се справяте трудно и сте подтиснати. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения и разногласия с партньора си, ако пренесете лошото настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре.

РИБИ

Новите предложения за професионална реализация да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи. Ще съумеете да се справите с професионалните трудности. От вас зависи да намерите верния път към бъдещи успехи. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Вечерта се отдайте на почивка сред любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си и спокойствието на интимните мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: