Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Владо Карамазов е в окото на бурята: Беше като на война
Автор: Цвети Христова 08:33 / 20.02.2022Коментари (0)257
© Инстаграм
В понеделник стартира приключенското риалити "Сървайвър", в което двайсет смели мъже и жени ще се изправят на ръба на възможностите си. Владимир Карамазов отново ще бъде водещ на предаването. Актьорът, който обича театъра и фотография толкова много. Преди няколко часа Карамазов публикува във Фейсбук и и Инстаграм, видя Sofia24.bg. От едната публикация разбрахме, че е получил поредната си награда. Ето какво написа той:

"Това е велико. Спечелих един от най-престижните конкурси, които много ценя. Харесвам Life Framer, защото търсят новото и различното във фотографията. До скоро нямах шанс в този тип конкурси. И точно високото ниво ме провокираше да започна да снимам различно и да се развивам като фотограф. Наистина съм много, много щастлив. Лошото е, че не мога да обясня защо е толкова важен този конкурс и какъв е. Драпах от година за него и накрая успях. Никога не се предавай и търси мотивация в неуспехите, за да дойдат успехите."

Актьорът събра доста лайкове и в Инстаграм, след като публикува 4 снимки от...Лондон. Владимир е в окото на бурята. Помните ли онзи американски филм Into the Storm? Това е филм за бедствия, режисиран от Стивън Куайл, написан от Джон Суетнам, с участието на Ричард Армитаж и Сара Уейн Калис. Това е филм за метеорологична катастрофа от торнадо, поразяващо измисленото градче Силвъртън.

Карамазов обаче не участва във филм. Той се намира в реален град и наистина е в окото на бурята. Актьорът обикаля пустите лондонски улици и най-вероятно вече е направил следващата си най-добра снимка. 

В Южните части на Англия вятърът е ураганен със скорост над 160 км/ч. В Лондон е обявен червен код, което означава опасност за живота от летящи предмети. Голяма част от влаковете в района са спрени. Училищата пък са затворени. Юнис вече взе и първата си жертва на Острова. На места силният вятър е повредил покриви и е повалил дървета. Владо Карамазов е в сърцето на тази буря.

Ето какво написа той: "Днес в Лондон. Жестоко си изкарах, но сега съм без глава. Такъв вятър никога не съм виждал. До мен падна една будка. Голяма будка. Беше като на война. Чуваше се едно свистене, като ехтене на изстреляни бомби."






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: