Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вижте защо "Като две капки вода" няма да е в понеделник вечер
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:56 / 07.02.2023Коментари (0)373
©
За пръв в 11-годишната си история най-гледаното тв шоу "Като две капки вода", няма да бъде излъчвано в обичайното си време - понеделник вечер. От "Нова тв" решават да направят рокада и местят имитаторското предаване в неделя. Стартът е на 19 февруари (неделя).

Причина - война за рейтинг. "Сървайвър", по конкурентката на "Нова тв" медия - БиТиВи, започна ден по-рано - 18 (събота). Но ще излъчва в дните неделя, понеделник и вторник.

Така двете медии се впуснат в яростна война за зрителски интерес. От "Нова" нарочно изчакват до последно кога да започне излъчването на имитаторското шоу.

Стартът на "Сървайвър" бе оповестен преди няколко седмици. А "Капките" анонсираха началото на новия сезон едва преди няколко дни, след като вече концепцията за излъчването на предаванията по другата частна телевизия бяха ясни.

Всичко очакваха шоуто, водено от Рачков и Геро, да бъде на екран, както винаги -  в понеделник. Само че последва рокада, която разбуди духовете в тв средите.

Шефовете на "Нова" прибягват до този ход, защото за пръв път от години насам е напълно възможно "Капките" да не е най-гледаното тв шоу. Прекият му конкурент - "Сървайвър", събра на едно място редица звезди, популярни за мало и голямо, начело с Благой Георгиев, който е тема номер 1 в медиите всеки месец.

От "Нова" се надяват майтапите на Димитър Рачков и Геро да се харесат повече от битките за оцеляване на самотен остров край Доминикана. Плюс това зрителят е свикнал да вижда на екран Димитър Рачков, който до скоро имаше собствено шоу, излъчването точно в последния ден от седмицата.

Именно затова шефовете в телевизията решават да изместят излъчването на "Капките". Те таят надежда, че с бисерите на комиците и имитациите на известните ще грабнат окото на зрителите, отколкото битките в шоуто за оцеляване. Идеята им е, че ако още от началото зарибят зрителя, той ще гледа "Капките" и ще бие хикса на "Сървайвър".

Ако пък в неделя не излъчат нищо, БиТиВи ще им вземе рейтинг със "Сървайвър" и никой няма да се сети изобщо за "Капките".

Имитаторското шоу вече 10 години е в ефира и истината е, че малко се е изтъркало, изтъкват тв експерти. На зрителя му е омръзнало едно и също. И вече търси различното - нещо, което предлага "Сървайвър".

От "Нова" са напълно наясно с нагласите на зрителя и решават да се хвърлят в боя и веднъж завинаги да се реши - коя телевизия е по-гледана в праймтайма, пише "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: