Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вечерният коктейл в "Ергенът" ще бъде разтърсен от неочакваното разкритие
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:22 / 20.03.2024Коментари (0)1318
©
Изключително емоционални и изпълнени с обрати обещават да бъдат следващите два епизода на "Ергенът“ тази и утре вечер (20 и 21 март) от 20:00 ч. по bTV. В надпреварата за сърцето на Алек Младенов продължават 18 дами, но и тази седмица за няколко от тях приказката ще свърши и ще трябва да напуснат имението на любовта завинаги.

Още тази вечер (20 март) своята покана за индивидуална среща ще получи дама, за която усамотението с Алек ще дойде като "гръм от ясно небе“. Най-желаният ерген на България ще отведе избраницата си на вълнуваща разходка из тесните улички на Стария Родос, а любовното им уединение ще бъде изпълнено с предизвикателства. Алек е подготвил и специална изненада за дамата, срещайки я с най-близките ѝ хора, което ще я трогне до сълзи.

Докато Алек се губи с избраницата си в романтичния лабиринт, наречен Родос, останалите момичета в имението ще се гмурнат в една древна и също толкова забележителна гръцка традиция. С отскок и грациозна стъпка, те ще открият вечерния коктейл със специална изненада за "ергена“ – фееричен танцов спектакъл. За целта участничките ще трябва да усвоят тънкостите на античния гръцки танц и на доброто старо сиртаки. А най-страстната танцьорка, която успее да открадне сърцето на Алек от сцената, ще получи скъпоценна тиара от бяло злато и диаманти, достойна като за истинска богиня.

Вечерният коктейл ще бъде разтърсен от неочакваното разкритие на Виктория, че извън стените на имението Габриела има сериозна връзка с футболист, когото тя познава. Как ще отвърне на удара състезателката по плуване и каква ще бъде реакцията на Алек, когато научи за отправените от страна на целия противников лагер обвинения, че сестрата на Памела не е в предаването, за да търси любовта, предстои да разберем… Вечерта ще завърши с инфарктна Церемония на Розата, по време на която Алек ще бъде изправен пред поредния тежък избор с коя от дамите да се раздели завинаги.

В четвъртък вечер (21 март) от 20:00 ч. по bTV е време за нова групова среща, на която Алек ще очаква цели 12 дами на един от най-красивите гръцки плажове. Въодушевлението на момичетата обаче бързо ще притихне, след като разберат, че екзотичното място всъщност е "минирано“, а тяхната задача ще е да обезвредят заложените в пясъка "бомби“.

Решението на една от дамите да саботира играта и откритият физически сблъсък между две от най-изявените претендентки ще нажежат "страстите“ до краен предел, а това неминуемо ще доведе до непредсказуеми последствия…

В края на вечерта зрителите на bTV ще станат свидетели на най-разтърсващата до момента Церемония на Розата, след която нищо за момичетата в имението на любовта няма да бъде същото.

Още по темата: общо новини по темата: 5077
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/847 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: