Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вашият хороскоп за първата лятна седмица
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:31 / 24.06.2019Коментари (0)1032
©
Вашият хороскоп за първата лятна седмица (24 - 30 юни 2019):

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преживеете неприятен спор или конфликт с жена, който ще ви натовари психически и емоционално. Ако можете да избегнете тази ситуация, дори с цената на труден за вас компромис - ще е най-разумното за вас решение. През тази седмица може да очаквате най-различни изненади, които ще дойдат предимно чрез ваши приятели или познати отблизо и далеч. Едно неочаквано познанство ще бъде причина да откриете нови познания за света около вас. Седмицата вещае добри финансови приходи или добри новини свързани с пари. Може да спечелите някаква печалба, но няма да е голяма и като, че ли няма да ви изненада. Мъжете Овен ще проведат разговор с жена от семейството. Най-вероятно ще има връзка с нейни проблеми или желания и търсене на начини за тяхното разрешаване или реализиране. Възможни са откровени, сърдечни разговори между вас и жени от различни поколения: баба, майка и др. Жените ще преживеят почти същото, но с мъж от семейството си или от кръга си роднини, който може да бъде дядо, баща, по-голям брат или чичо и др.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица в отношенията ви с роднина или приятел търпението ви ще бъде поставено на изпитание. Ще сте склонни да прекъснете отношения или да бъдете много резки и дори груби, спрямо тази личност. Любовният живот на приятели или роднини ще бъде обект на най-различни разговори, обсъждания, събития или събиране. Възможно е да сте част от събиране свързано с личен празник на дете или близък човек: раждане, рожден ден, кръщене, юбилей и др. Тази седмица ще бъде интересна и успешна за работата или бизнеса ви, особено ако работите с клиенти или доставчици (бизнес партньори) извън страната, в която живеете. Едно нов професионален контакт ще отвори шанс за по-перспективна работа или бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на нови професионални контакти, за търсене на нови клиенти или нови пазари. През тази седмица може да получите неприятна новина свързана със събитие в живота на жена: инцидент, раздяла, развод, загуба на работа, сериозен здравословен проблем и др. Мъжете Телец ще са емоционално нестабилни, защото ще търсят вина за неуспехите или разочарованията единствено в себе си. Приемете, че тези неща не са ви дадени в този живот и продължете смело напред. Жените ще се отдадат изцяло на семейните и роднинските си отношения, поради невъзможност да избягат от настоящите си отговорности. Ще имат повод за приятни преживявания свързани със среща или събиране.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ви предстои раздяла с човек от семейството или с приятел. Причините за това ще са свързани с различни обстоятелства или житейски причини предимно в живота на съответните хора. През седмицата избягвайте събирания в дома си. При необходимост организирайте такива извън жилището, където живеете. Тази седмица много малко от очакванията ви ще се реализират така, както ги планирате. Това особено важи за плановете ви свързани с пари, които очаквате да влязат в семейния ви бюджет. Възможно е да направите разходи по неприятен повод или такива, които не сте планирали. Тази седмица ще ви зарадва разговор или предложение от жена. Седмицата вещае най-различни приятни емоции и събития свързани с дете или с млад човек. Може да ви зарадва новина свързана с бременност или с бъдещо майчинство. Мъжете Близнаци ще имат приповдигнато настроение през по-голямата част от седмицата. Причините за това ще са най-различни и индивидуални, свързани с благоприятното развитие на важни за вас събития. Жените ще търсят практично решение на сложна ситуация свързана с дете или с внуче. Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване или раждане на дете, ако имате подобни планове.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате много семейни ангажименти и задачи, за чието изпълнение ще имате нужда от помощта на ваши роднини или приятели. През тези седем дни трудно ще намирате време за почивка и това може да ви създаде емоционални или физически затруднения. Също така, през седмицата мнозина ще разчитат на вас за много неща и вие трудно ще откажете своята помощ или съдействие. През седмицата може да преживеете промени в планове свързани с дете или с гости, които ще очаквате в дома си. Избягвайте да давате на децата си да играят или да използват техника или вещи, които не са подходящи за тяхната възраст. В любовния си живот не насилвайте събитията. Няма нищо по-хубаво от това нещата да се случват естествено, ако са най-доброто за вас. Не си давайте надежда (ако не сте сигурни в чувствата помежду ви), не искайте обещания и се радвайте на това, което имате в момента. Тази седмица може да получите покана за пътуване или да тръгнете неочаквано на път. Интересно развитие ще имат ваши контакти с хора от различни населени места и държави. Мъжете Рак ще преживеят неочаквана загуба или ще забравят някъде нещо, което после няма да могат да намерят. Жените ще отделят твърде много време за разговори или срещи с приятели, което може да бъде причина за конфликти в семейството или на работното място.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през таз седмица ще ви се наложи да проведете повече телефонни разговори, което може да ви измори в един момент. Причините за тази динамична комуникация ще са различни, включително такива свързани с работата ви. През седмицата ще присъствате на личен празник или ще се зарадвате на успех на приятел или роднина. През седмицата пазете децата от опасни предмети или техника. Като цяло действията и решенията на деца през тази седмица ще изискат от вас едно по-голямо внимание. През тези седем дни ще очаквате някой да пристигне от друго населено място или някой от семейството ви ще замине надалеч. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване независимо от разстоянията или времето ви на престой. Сега обаче може да ви изненада една неприятна новина свързана с инцидент или лична драма с мъж. Мъжете Лъв ще задълбочат умишлено развитието на една неприятна ситуация, в желанието си да намерят виновника за нейното възникване. Възможни са обаче всякакви нежелани обрати. Жените ще сътворят хубави неща за дома си или за близките си хора, което ще ги зареди с положителни емоции и удовлетворение.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще бъде напрегната за вас. Може би именно това напрежение, ще провокира у вас желание бързо да постигнете разрешение на проблемите си. Всякакви прояви на хитрост или злонамереност от ваша страна ще бъдат нежелателни поради неприятните последствия. В работата си ще имате успешно приключване на дейност, споразумение или проект. Ще имате възможност да започнете реализацията на забавен или прекъснат преди време ангажимент. Като цяло седмицата носи благоприятни професионални възможности, свързани по някакъв начин с миналото ви. През тази седмица могат да възникнат неочаквани разходи или финансови проблеми с мъж. Любовният ви живот през тази седмица ще е свързан с определени очаквания за срещи, пътувания и събирания. Възможни са разговори или събития свързани с бременност, с раждане на дете и др. Тази седмица ще имате причини за размисъл относно различни странни или неочаквани като развитие любовни преживявания, които имате напоследък. През тази седмица повод за събиране или гостуване ще бъдат ваши приятели. Мъжете Дева могат да имат грижи със собственото или на близък човек здраве. Жените ще са склонни към романтични преживявания, желание за повече интимност и др.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще трябва да действате практично при изпълнение на важните си ангажименти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация. Една загуба в миналото ще бъде причина през тази седмица да размислите по важни теми от живота като цяло. Седмицата вещае сънища свързани с хора от Отвъдното или ще имате някакъв ангажимент с тях (грижи или уреждане на документи с наследствен имот, наследствена пенсия, панихида и др.) През тази седмица може да получите предложение или информация, за които отдавна сте имали очакване. През седмицата ще имате интересна кореспонденция или друг вид комуникация с хора от други населени места. Ще има какво да научите от тях. Тази седмица може да ви ангажира с подарък за приятел или ще получите такъв. Ще имате добри професионални отношения при работа с жени. Мъжете Везни да избягват всякакви рискови действия, екстремни спортове и занимания. Жените да бъдат предпазливи при споделяне на информация, както и случайно разкриване на нечия чужда тайна. Към новите си познанства подхождайте предпазливо.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се зарадвате на развитие на ваш професионален ангажимент или бизнес сделка. Седмицата ще бъде благоприятна, както за вашето образование (ако сте ученици, студенти) така и за кариерата ви. През тази седмица очаквайте новини или емоционални събития свързани с млад родственик. Ако имате здравословни проблеми, тази седмица ще бъде благоприятна за лечение и за възстановяване. Ще имате възможност да хармонизирате усложнени отношения със съседи или с колеги. Новите хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни ще са интересни и забавни личности (поне в началото). Добро развитие ще имат ваши контакти с хора, които живеят в провинцията. Мъжете Скорпион ще преживеят седмица на важни събития и промени. Не разпилявайте енергията си в различни посоки, а насочете вниманието си най-важните неща, чиято реализация искате да постигнете през тези седем дни. Жените ще са оптимистично настроени, с вяра че вършат нещата по най-добрия за тях начин. Увереността ви ще ви бъде голяма подкрепа, но не игнорирайте съветите или коментарите на хората до вас.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще "плащате" за собствените си действия и думи. Единствено на себе си ще можете да се сърдите за необмислена постъпка или коментар. През тези седем дни избягвайте всякакви форми на хитрост, интригантство или манипулация. Ще си създадете проблем или ситуация, от която трудно ще намерите изход. Бъдете мъдри, дипломатични и се нагаждайте към промените или новите хора в живота ви. Седмицата може да ви донесе много хубави емоции в семейството и с роднини от близо и далеч. Някои от вас ще присъстват на годеж, сватба, кръщене или друго важно събитие. Седмицата ще бъде благоприятна за работа и доходите или печалбите ви ще са добри. Възможни са разговори, срещи или представяния свързани с нова позиция, нова работа или нов професионален ангажимент. В любовта повечето от вас ще се стремят да разрешат ситуация свързана с недоразумение, с грешни действия, коментари и др. Сега ще бъде важно за вас да хармонизирате любовната си връзка. Не се вглеждайте единствено в недостатъците на партньора си. Мъжете Стрелец ще имат повече битови проблеми за разрешаване, ангажименти с дребни ремонти в дома си или с друг вид подобрения. Жените ще имат много работа, затова сега за вас ще бъде важно да не отлагате нищо за следващия ден. Следвайте и изпълнявайте стриктно дневната си програма.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще обмисляте различни събития или възможности свързани с пътуване или с пари, които може да имат връзка с хора от друго населено място. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч. В професионален план седмицата вещае успешно развитие на онлайн бизнес, бизнес от дома или семеен бизнес. Някои от вас може да обсъждат една идея за бизнес, чиято реализация тепърва предстои. През седмицата повод за радост ще бъдат ваши успехи в работата. Ако работата ви е свързана с пари бъдете максимално съсредоточени в професионалните си задължения. В любовта тази седмица вещае различни изненади. Може да срещнете или да имате контакт с ваша стара романтична връзка или да създадете ново познанство, по необичаен начин. Непредсказуеми ще бъдат любовните отношения с хора, които ще срещнете докато пътувате или такива, които живеят надалеч. Тази седмица ще ви ангажира с различни събития или задължение свързани с мъж от кръга ви роднини. Мъжете Козирог ще преминат през седмица, в която ще вземат важно решение свързано с личния си живот или с кариера. Искате промяна, но за да я получите ще трябва да положите много усилия и търпение. Жените ще се зарадват на важен документ или информация. Ще бъдете канени на срещи с приятели или събиране с роднини.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате сериозни ангажименти или разговори свързани с човек от семейството ви. За някои от вас седмицата вещае събитие свързано с раждане на дете, рожден ден или друго подобно събитие. През тази седмица ще имате повече работа в дома си, но и на работното си място. Бъдете добре организирани! На мнозина ще има се наложи да направят малки ремонти в дома си или ще се ангажират с друг вид подобрения. Относно любовта ще трябва да се настроите за динамични, позитивни, но понякога стресови събития. Не всичко ще се развива както вие искате, но по-важното е, че ще случва това, което е най-доброто за вас. В любовта, а и в личния ви живот всичко ще зависи от собственото ви умение да създавате приятна атмосфера около себе си. В семейството ви може да възникне събитие, което ще разплаче някого или да възникне емоционално напрежение поради неуспех или разочарование. Като цяло седмицата ще бъде запомнена с различни положителни за вас резултати. Ще има развитие на важни за вас отношения. Мъжете ще усетят навреме лицемерието на личност домогваща се до тяхното благоразположение. Жените ще имат важна закрила от Съдбата, но не се главозамайвайте. Бъдете естествени, скромни в това, което ви се случва и което получавате.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица е имате срещи, разговори или решения, които ще са важни за вашите парични дела. Седмицата ще бъде благоприятна за разрешаване на юридически или съдебен казус свързан с пари или с документи. Тази седмица може да ви изненада с информация, която разкрива истината за събитие от миналото ви. През седмицата ви предстоят срещи или разговори с хора от кръга ви роднини свързани с пари, с някакъв вид инвестиция, покупка или продажба, документи свързани с пари и др. През седмицата ще имате интересни или полезни срещи предимно с жени от кръга ви съседи, колеги или приятели. През седмицата ще възникнат неприятни ангажименти свързани с битова техника, вещи в дома или друг вид имущество. Мъжете Риби ще се фокусират преди всичко в дела, от които очакват приходи на пари, разрешаване на финансови проблеми, уреждане или плащане на сметки, кредит и др. Жените трудно ще приемат развитието на някои събития в настоящето си. Ще сте склонни да живеете с минали приятни спомени и преживявания и ще имате очакване за повторение на някои от тях. Може да не живеете с илюзии, но и реалността ви убягва.

Още по темата: общо новини по темата: 556
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/93 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: