Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ваня Червенкова се подложи едновременно на две тежки интервенции
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:48 / 28.09.2021Коментари (0)392
© Фейсбук
Ваня Червенкова уплаши последователите си и провокира куп въпроси, след като съобщи, че е приета в болница в Истанбул.

Бизнесдамата, която не пропуска да споделя всекидневните си преживявания в социалните мрежи, реши да направи съпричастни почитателите си, като публикува стряскащи кадри от лечебното заведение, в което се намира. Тя побърза да успокои потребителите, като поясни, че хоспитализирането ѝ не е по спешност.

Оказа се, че блондинката се е подложила на не една, а на цели две планувани интервенции, които са продължили над 6 часа. И тъй като Червенкова е получила твърде много въпроси заради плашещите кадри от болницата, тя сподели изчерпателно какво се случва с нея и защо се е наложила хирургична намеса.

"МОГА ДА РАЗРЕША НА БОЛКАТА ДА МЕ ПРЕВЗЕМЕ САМО ПЪРВИТЕ 48 часа! ПОСЛЕ Я ПРЕВЗЕМАМ АЗ!!! Привет на всички мои познати и непознати приятели, които ми пишете стотици съобщения. Вие сте уникални! Толкова топли думи.. иска ми се всички да можем да се срещнем и да се на прегръщаме. Сега… Заради стотиците зададени въпроси съм длъжна да обясня. Операциите са две и заедно с хирурга, който избрах взехме решение да ги направим наведнъж.

Поради изключителната загуба на кг през последната година / знаете, че през годините на възстановяване след стрелбата бях достигнала до 113 кг. / кожата по тялото ми не можеше да се прибере на 100%. И заради годините и заради наистина големият обем. Подложих се на амбоминопластика достатъчно голяма и сериозна, както и смяна на гръдни импланти. Истината е, че те ми създаваха проблем , както и започнаха да ми пречат при тренировките и особено при аклиматизацията на последния висок връх Елбрус.

Знаете, че дадох заявка след Нова година веднага да изкача два поредни седемхилядника, а слеь година започвам и осемхилядници/ Дай Боже/ Там горе раниците тежат, всеки грам тежи при разредения кислород, започва всичко да ми пречи , затова се подготвям за следващия етап. Естествено, че първото нещо, което попитах доктора беше: “ Кога ще мога да тренирам и след 4 месеца ще издържа ли натоварването на седем хилядниците “ Каза, че съм екстрийм, но след 4 месеца ще мога и в Космоса да полетя . Истината е също, че аз се боря много с болката. За съжаление този път не можех да приемам никакви болкоуспокояващи , заради тежката алергия , която получих преди Елбрус.

Толкова се стресирах тогава, че предпочитам да търпя , отколкото да бия със седмици Урбазон и всякакви кортикостероиди. Поради дългите часове операция , знаете, че идването в съзнание е тежко и неприятно . Аз съм ветеранка и ще споделя истината за много бързото възстановяване. Всеки ден минимум 5-6 литра вода, за да излезе цялата отрова и никакво залежаване. Вземате под ръка дренажи , маркучи и правите разходки. Аз още вчера на третия ден , леко изчезнах от болницата и направих около 2 км пеш. Радвах се на уникално есенно време, на търговците По улиците, на старите хора по пейките, на есенната реколта, която се продава на всяка крачка, на децата, на бездомбите кучета.сядах, почивах и пиех много вода.

Истината е, че човешкия организъм има безкрайно много ресурси за които ние не подозираме. Истината е, че трябва да се храним умерено и правилно, да пием чиста и заредена с благодарност и любов вода, истината е, че трябва да спортуваме и да не преставаме да се движим . Истината е, че на тези години вече мога да си позволя да редуцирам всички боклуци / без извинение / от живота си , а младите трябва да се учат. Тепърва да различават сеното от плявата, тепърва да извървяват пътя си, за да достигнат онова състояние, което ще ги направи мъдри, щастливи и Спокойни! Както се пише в Еклисиаст в Библията:

Има време за всяко нещо, И срок за всяка работа под небето: Време за раждане, и време за умиране; Време за насаждане, и време за изкореняване насаденото; Време за убиване, и време за изцеляване; Време за събаряне, и време за градене; Време за плачене, и време за смеене; Време за жалеене, и време за ликуване; Време за разхвърляне камъни, и време за събиране камъни; Време за прегръщане, и време за въздържане от прегръщането; Време за търсене, и време за изгубване; Време за пазене, и време за хвърляне; Време за раздиране, и време за шиене; Време за мълчание, и време за говорене; Време за обичане и време за мразене; Време за война, и време за мир. Благодаря на всички, които ми пишат и ми дават положителната си енергия ! Колко е хубаво хората да се обичаме един друг",
пише Ваня.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: