Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успешен ден за една зодия, напрежение в службата разваля настроението на друга
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:21 / 20.01.2021Коментари (0)452
©
Дневен хороскоп за 20.01, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не сте склонни да приемете отправената ви градивна критика, но е добре да се вслушате, защото е възможно да ви носи полза. Поставяйте си реални цели, ако искате успехът да е с вас през целия ден. Пригответе се за нови задачи на работното си място, но и за трудности в общуването, заради прибързаност и необмислени приказки. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение. 

ТЕЛЕЦ 

Сутринта сте разсеяни и не ви се ходи на работа, въпреки че сте дежурни заедно с други ваши колеги, но те не могат да свършат и вашата работа. Затова, ако няма как да си останете у дома, но го сторите не е изключено да се провалите или да си изпросите наказание. Разговорите и деловите ви срещите също ще са провал, ако се заинатите да ги проведете. Отдайте се на рутината. Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да притъпят притесненията заради ремонта с интимни мигове и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Началото на нови занимания няма да е така успешно, както се надявате. Заемете се с рутинните си задължения и проявете търпение, за да се справите. Избягвайте запознанствата.  Не се изненадвайте, ако ви направят неочаквано предложение за пътуване и делова среща в чужбина, но не бързайте да давате положителен отговор. Ще се приберете по-късно, уморени, но доволни от себе си. Останете с близките си, споделете успехите си и изслушайте как е минал техния ден. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

РАК

Стига да поискате ще постигнете нов връх в професионалното си развитие още днес следобед. Не забравяйте, че сте доказали себе си и хората ви се доверяват. Ако се наложи да обсъждате делови проблеми с колегите или бизнес-партньорите си, проведете разговорите следобед. Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който се е оженил за ваша стара интимна връзка. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и вземете ревнивата си половинка на уговорената среща, вместо да съсипвате сексуалните си отношения. 

ЛЪВ

Не отказвайте предложенията за полезно сътрудничество, отправени ви в този ден, но само ги обмислете до най-малките детайли, за да избегнете загубите. Помощта на влиятелни хора ви носи полза, ако не прекалите с претенциите си към тях, с които може да ги одталечите. Пазете се от предложения свързани с търговия на стоки, които не са ви познати. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради тлеещ скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си. 

ДЕВА

Финансови проблеми са повод за лошото ви настроение. Избегнете пропуските, ако сте на работното място, защото след това трудно ще ги поправите. Не пътувайте. Проведете планираните делови разговори, но е във ваша полза да не подписвате договорите за другата седмица или за първите дни на следващия месец. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Справяте се отлично с професионалните си задължения и не се притеснявате от трудностите по пътя си, въпреки че около вас все има някой, който да ви напомни за тях и да ви пречи да сте задълбочени в работата си. Деловите контакти и запознанства с нови потенциални партньори са успешни, но предпазливостта както винаги е задължителна. Забравяте удобно за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари, но така сте решили. Вечерта си останете у дома. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

СКОРПИОН

В този ден, по възможност още сутринта проведете планираните делови разговори, които, ако са основани на конкретни искания от ваша страна, ще ви донесат очакваните резултати и финансови постъпления. Бъдете толерантни към колегите си при предложение за бъдеща съвместна дейност, като включите и тях дори и с малко участие, за да ви подкрепят. След работа, стига да сте в настрояние си поканете гости. Създайте приятна обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

СТРЕЛЕЦ

Обмислете бъдещите си професионални планове и пристъпете още днес към тяхното изпълнение, но без прибързаност, защото сте уморени и разсеяни. На работното място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа до обед. Не се натоварвайте с чужди задачи, за което няма да получите благодарност. Вечерта имате намерение да се отдадете на спокойствието и уюта на вашия дом и да си почивате в компанията на любимите си хора. Сексуалните удоволствия, стига да са взаимно желани, ще ви възвърнат самочувствието. 

КОЗИРОГ

Не ви съветвам да уговаряте кредити в този ден, ако искате да инвестирате в нов проект, но сте длъжни да помислите дали си заслужава. Ако си направите добре сметките, ще осъзнаете, че имате парите, но вложете половината.  Работата ви спори, колегите ви се възхищават, а допълнителните задачи също ще ви донесат отлични приходи.  Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си, защото скоро ще се разочаровате. 

ВОДОЛЕЙ 

Вашето променливо поведение е причината да дразните колегите си от сутринта. Няма как да подкрепят начинанията ви, а сами трудно ще се справите заради инатливото ви противопоставяне без да сте се мотивирали. По-добре се заемете със задълженията си и не се ядосвайте, че разчитате само на себе си. Това е вашият път към успеха. Добавете и личните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото. 

РИБИ

Деловите предложения ви носят полза. Не ги отказвайте. Ще постигнете целите си, ако сте отговорни към задълженията си и не се опитвате да властвате над вашите колеги. Тези от вас, които се занимават с проекти свързани с чуждестранни инвестиции, може  в този ден да постигнат желаните договорености. Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: