Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успешен ден за една зодия днес, друга ще спори с началството
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:29 / 28.10.2020Коментари (0)309
©
Дневен хороскоп за сряда, 28.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Подгответе се за изненадващо посещение на хора, които не сте виждали от години. Явно са решили, че могат да извлекат лична полза. Бъдете предпазливи, особено при ретроградното движение на Меркурий. Всички, които имат намерение да сключват договори за съдружие днес да проведат консултации с бъдещите си партньори. Бъдете предпазливи в думите си и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и със семейните си задължения. 

ТЕЛЕЦ

Ще ви изненадат приходи, които са добре дошли след вчерашните ви притеснения. Не бързайте да харчите, дори и да ви се струва, че няма да изпаднете в криза, защото ретроградния Меркурий поднася неочакваности. Следобед ще получите предложения за нови професионални изяви от ваша страна и добри приходи. Преценете дали не са рисковани. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност. 

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте добри доходи, за да направите покупките за дома и офиса си. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я яко е възможно до обед. Не са изключени разочарования, породени от неспазените изисквания на ретроградния Меркурий. Пазете се от ласкателства. Преодолейте прекалената си чувствителност. Деловите разговори са успешни, ако ви предложат да ги проведете днес. Намерете време вечерта да се видите с приятели, особено ако сте свободни жени и не сте създали семейство. 

РАК

Не бъдете прекалено изнервени, ако ви принуждават да правите ремонти, особено ако сте планирали нещо друго, което според вас ще ви донесе приходи и признание. Потърсете компромиса и оправданието, че Меркурий е ретрограден и не гарантира добри резултати. Ако имате възможност пътувайте и се разтоварете от напрежението, а и умората вече ви личи. Стабилизирайте семейните си отношения. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства.

ЛЪВ

Контакти ви днес са много, а запознанствата могат да ви донесат не малко разочарования. През целия ден сте подвластни на резки промени в настроението, подтикнати и от опита да се противопоставите на ретроградния Меркурий. Ще създадете проблеми с обкръжението си. Ако сте на работното си място не се претоварвайте. Работата ви спори и без притеснения от ваша страна. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден, за да обявите желанието си за създаване на семейство.

ДЕВА

Днес сте готови на всичко, за да отхвърлите задачите си до края на деня и след това да се отдадете на развлечения с ваши гости от чужбина. Наложете си спокойствие и ще отхвърлите задачите си с лекота. Бизнесмените, на които предстои да планират инвестиции могат да изчакат няколко дни. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимния си партньор. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Можете да се радвате на успехи в този ден. От вас зависи да постигнете разбирателство с партньорите си и да получите съвети от приятели. Не се доверявайте на непознати, Меркурий е ретрограден. Бъдете внимателни, за да не пропуснете възможността за провеждане на разговорите с началниците си и да искате повишение. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. 

СКОРПИОН

Логиката и сериозно изречените думи ще убедят хората около вас да се съгласят с вашите доводи и да ви подкрепят. Всички реални идеи можете да реализирате с помощта на близки хора. Трудностите са преодолими и не бива да ви притесняват. Бизнесмените, които развиват дейност, свързана с големи инвестиции, могат да потърсят нови партньори. Днес имате възможност да изразите любовта си в цялата и мощ и да създадете хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира.

СТРЕЛЕЦ

Не пътувайте, защото сте разсеяни и заради ретроградния Меркурий са възможни изненади. Надеждите и плановете ви няма да се осъществят, ако предприемате импулсивни промени. Ограничете контактите с колегите и началниците си. Не започвайте нови занимания преди края на месеца. Приемете предложение за работа, ако можете да я завършите в деня. Вашите интимни партньори се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваш колега, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко. 

КОЗИРОГ

Помислете си върху плановете за близкото бъдеще, чието начало може да поставите през следващата седмица. Пристъпете към изясняване на отношенията, които сте развалили. Отложете планираните делови разговори. Непредвидени разходи може да нарушат стабилността на бюджета ви, ако прахосвате парите си необмислено преди края на месеца. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие, въпреки че сте на среща с приятелки, която се състои всяка седмица. Намерете време и излезте на вечеря с тях. 

ВОДОЛЕЙ

Не проявявайте доверчивост към непознати хора, за да избегнете загуби, особено ако решите да сте им полезни, въпреки забраните на ретроградния Меркурий. Не бъдете прекалено критични към колегите си и не прекалявайте с изискванията си. Бизнесмените да избягват инвестициите, за които нямат доказателства за гарантирана печалба. Имате възможност да оправите личните си отношения с една дума, но женския ви инстинкт ще ви подскаже коя е тя. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова връзка. 

РИБИ

Неочаквани проблеми заради неподходящи запознанства налагат да въведете ред в живота си. Отдалечете от пътя си хората, които проявяват интерес към вашите планове. Не бъдете прекалено доверчиви, ако се занимавате с бизнес. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с професионалните ви планове. Обмисляйте добре действията си. Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения, ако сте си взели почивка. Сексуалните удоволствия ви зареждат.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: