Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успехът застава до една зодия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:00 / 05.01.2021Коментари (0)482
©
Дневен хороскоп за 02.01, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

 

ОВЕН

Заредете се с оптимизъм и успехът ще бъде с вас на работното място. Трудностите са свързани с личния ви живот и с нежеланието ви да признаете грешките си пред вашите близки. Срещите с вашите делови партньори са успешни. Бъдете отговорни, ако подготвяте документи, свързани с международни договори, особено във все още несигурната ситуация. Имате възможност да оправите личните си отношения. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите.  

ТЕЛЕЦ

Денят е успешен за вас, ако се заемете сериозно и задълбочено с текущите си служебни задължения. Не предприемайте промени уверени в късмета си, защото днес той може да ви изневери. Стабилизирайте отношенията с колегите си, за да разчитате на успех на работното си място, ако сте намерили партньори, които ви подкрепят в начинанията. През деня  работете и завършете задачите си,  а вечерта не си взимайте работа и дума, а отдайте дължимото на близките си, на дома си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове. 

БЛИЗНАЦИ

До обед не уговаряйте делови срещи, защото имате право на почивка, а и не са благоприятни за вас. Работата ви спори, ако не се занимавате с проблемите на вашите колеги или на досадни роднини, които упорито ви преследват с исканията си. Възможни са разходи, които водят до финансови загуби, ако прекалите с ненужни покупки. Не пътувайте, а ако се налага, бъдете внимателни! Бъдете предпазливи в думите си и не спорете. Вашите близки подкрепят идеите ви, но трябва да се справите и със семейните си задължения. Сексът може да ви зареди със сили, при положение че успеете да оправите отношенията с интимната си половинка.  

РАК

В този ден в професионален план успехът е с вас. Очаква ви реализация на ваши нови проекти. Запознанствата са нежелателни, а също и изясняването на проблемите с вашите близки. Очаквайте нови делови предложения и се доверете на партньорите си, но въпреки това бъдете и бдителни, за да не пропилеете възможностите за финансова стабилизация. Ако не сте склонни на компромиси с близките си, ситуацията в семейството ви ще се изостри до крайност, защото спорите, въпреки че сте виновни за неизпълнени ваши задължения. От вас зависи да не допуснете наказание, което ще бъде лишаване от секс. 

ЛЪВ

Не уговаряйте проекти и не давайте съгласие да инвестирате, ако не сте уверени в печалбата от участието ви в предложеното начинание. Предпазвайте се от финансови загуби. Бъдете коректни и отговорни на вашето работното място и проявете търпение към колегите си. Бъдете естествени и не играйте роля, която не ви носи полза и възхитата на околните. Намерете време вечерта, стига да няма забрани, да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате, но все отказвате. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако искате да не ви лиши отново от секс. 

ДЕВА

Успехът е с вас, ако се занимавате с бизнес и имате намерение да разговаряте, за да се справите с проблемите, които ви създават вашите съдружници. Бъдете безкомпромисни, ако са непочтени с вас и приключете отношенията си. Имате възможност да блеснете със знания и да впечатлите дори непознатите, присъстващи на служебно събрание. Стабилизирайте семейните си отношения, сега е момента, не ги обтягайте без причина. Несемейните да не се затварят у дома. Вечерта заведете любимите си на ресторант, естествено ако са отпаднали забраните, повеселете се, а след това се отдайте на сексуални изживявания.

 

ВЕЗНИ

В този ден се постарайте да не пилеете време и да отхвърлите служебните си задачи в рамките на работния ден. Вечерта ще се справите с личните си проблеми. Не отказвайте допълнителната работа, ако ви носи добра печалба, която е от значение през първите на месеца. Задължителният анализ на постигнатото до момента е във ваша полза. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие и хармония в отношенията. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерени, но и активни.

СКОРПИОН

Въпреки че деня е натоварен сте инициативни и се справяте без проблеми със служебните си задължения. Очаквайте приходи. Успехът е с вас, ако сте упорити и не се отказвате от допълнителната работа. Имате възможност, стига да сте достатъчно образовани, да регистрирате ваша фирма и да започнете бизнес, даряващ ви финансова стабилност. Сдържайте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимната си половинка, вместо да ревнувате без причина. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви носи успех, въпреки че сами сте в състояние да си създадете финансови затруднения. Полезни са добре обмислените начинания и деловите срещи. На работното си място избягвайте прибързаните действия, за да не пропуснете мига, в който ще си извоювате признание и ще достигнете до нов професионален връх. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот. Разводът е едната възможност, а помиряването и възстановяването на чувствата и сексуалните ви отношения е другата, по-добрата. 

КОЗИРОГ

При служебни срещи не поставяйте непосилни изискванията на деловите си партньори. Подкрепата им е важна за вас в този ден, а късметът може да ви изневери. Предпазвайте се от необмислени изказвания на работното място, за да не провалите плановете си за деня, които, ако сте умерени и разумни сте в състояние да осъществите успешно. Стига да поискате имате възможност да изразите любовта си по човешки начин и не с недомлъвки и да създадете хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира, ако отново не допуснете отдалечаване. 

ВОДОЛЕЙ

Изкушението да рискувате в този ден, вместо да се заемете с рутинните си служебни задължения, ви носи трудности. Ще ви бъде невъзможно да възстановите бързо загубите. Не ви съветвам да действате инатливо и да се впускате в начинания. Служебните ви задачи за деня са достатъчни, за да не се провалите. Вашата интимна половинка се страхува да не ви загуби заради флиртът ви с ваша позната, която е станал известен и в дома ви, въпреки че може и та да реши да си тръгне. Докажете чувствата си и си дарете незабравими сексуални наслади. 

РИБИ

Не ви съветвам да се отдавате на активна работа, обсебени от желанието да печелите много и бързо, а и вие имате право на почивка. Материалните ви стремежи ви вредят и в този ден блокират приходите ви. Днес късметът не е на ваша страна, нито лесните начини за печалба, а деловите познанства не са подходящи. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие. Намерете няколко часа и излезте на вечеря. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашата прозорливост и умение да четете желанията на любимите си.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: