Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успехът е неизбежен за една зодия днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:12 / 03.04.2020Коментари (0)414
©
Дневен хороскоп за 03.04, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Небрежността и липсата на толерантност може да ви създадат проблеми на работното място. Няма смисъл да се бавите и да обмисляте начинания, ако имате вече планирани. Пристъпете към тяхната реализация. Не бъдете прекалено погълнати от себе си и не пренебрегвайте хората, които може да ви бъдат полезни. Влюбени сте в погрешния партньор. Не се колебайте да прекъснете още днес връзката си, за да си спестите страданията и душевните терзания. Въпреки желанието да сте обичани и мечтата за сексуални мигове, е по-добре да си почивате и да се усамотите.

ТЕЛЕЦ

 

Предпазете се от напрежението на работното място, което цари около вас до обед. Съдбовни обрати са причина да погледнете на живота си с различни очи и да осъзнаете, че е във ваша полза да сте активни. С търпение и задълбочаване в служебните си задължения ще постигнете целта си за деня. Не ви се вярва, че интимния ви партньор може да ви изостави. Не бъдете така самоуверени. Не сте дали достатъчно гаранции за чувствата си и съмненията, че сте искрени са факт. Сексуалните удоволствия могат и да ви подминат.

БЛИЗНАЦИ

 

Без колебание стабилизирайте професионалните си позиции, които може да се разклатят заради ваши завистливи колеги, целящи да заемат вашето място. Осъществете вашите делови планове. Не пътувайте, ако не е належащо и свързано с ваши близки. Работата ви спори. Любимият ви очаква от вас внимание и е готов да ви заведе на вечеря, а след това да ви дари романтични мигове. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви даде доказателство за чувствата на интимния ви партньор.

РАК

Денят ви обещава професионални успехи, само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете да ви измамят с уж доходни начинания. Въпреки планираните задачи, бъдете предпазливи, защото не са изключени неочаквани обрати и трудности, породени от странични фактори. Част от тях са провокирани от вашите колеги. Ако имате намерение да създавате семейство, още веднъж се вгледайте в себе си и преценете дали сте готови за тази крачка. Не я предприемайте, само защото сте самотни или ви натякват че ви е време да се задомите. Любимият ви е подготвил изненада, гарнирана със сексуални мигове, но това не е повод за спешно бракосъчетание.

ЛЪВ

Заемете се с рутинните си задължения. Не сте склонни да приемете идеята за промени. Страхувате се да не си създадете проблеми със семейството, въпреки че близките ви подкрепят изцяло вашите идеи. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на хората, които се опитват да омаловажават работата ви. Въпреки че през целия ден сте заети с работа вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

ДЕВА

С търпение без агресия приемете упреците на вашите колеги, които искат чрез вас да оправдаят собствените си грешки. Следобед обстановката на работното място ще се успокои. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни, за да не претърпите загуби. След работа избягвайте проявите на агресията към близките си, дори и ако с нещо са ви подразнили, защото може да не е нарочно, а така да се е случило заради неволно изречена дума. Легнете си рано и се откажете от секса, защото няма да ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

Каквито и да са вашите намерения, успехът няма да ви изостави. Дори и ако сте решили да рискувате и да поставите началото на нова дейност, ще се справите с лекота. Не се оплаквайте от трудностите. Не допускайте намеса на ваши нахални, но и прекалено некомпетентни колеги, които могат да ви провалят. Вечерта, след като се приберете от работа, или станете от компютъра, ако работите у дома, си почивайте сред близките си или в компанията на любимия. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден са още по-незабравими.

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото на работното място и се заемете с новите си задачи. Деловите запознанства са нова възможност да разширите вашата дейност и зад граница. Очаква ви успех, поява на нови възможности за изява, гарантиращи ви добри приходи или нова работа. Постарайте се да не съсипете изградената хармония в семейството и с интимния си партньор. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Недоразуменията в отношенията с вашите делови партньори са породени от вашите успехи. Търсят грешките ви и като не ги откриват се чудят как да ви засегнат. Не е изключено да се наложи да преосмислите и промените бъдещите си планове, като се откажете от сътрудничеството си с хората, които са ви предали. Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако чувствата ви не са споделени, не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания със случайни или малко познати партньори.

КОЗИРОГ

Не подхождайте небрежно към служебните си задачи. Сутринта не са изключени проблеми във вашето семейство. Не се задълбочавайте, за да не провалите вашите делови уговорки. През целия ден се отдайте на рутинните си служебни задължения и отхвърлете всичките си изостанали и спешни задачи. Не допускайте конфликт с брачния партньор. Не бързайте да мъстите, като изневери или флиртува пред очите ви. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви сключване на успешни търговски сделки. Избягвайте участие в рисковани начинания. Деловите срещи ви носят успех, ако имате време да ги проведете преди обед. Задълбочете се в работата си и не се опитвайте да бягате от отговорност. Не пропускайте възможността да си осигурите по-добри приходи. Радвате се на хармония в личните отношения, но ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора е проблем, който ви притеснява. Ако интимния ви партньор няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с поредната интрига.

РИБИ

Начинанията са успешни, ако не ги споделяте с конкуренти. Имате възможност да започнете или да уговорите нов бизнес, който изисква да се изявите не като подчинени, а като добри професионалисти и ръководители. На работното място се справяте отлично и с най-трудните си и неприятни задължения, ако не се впечатлявате от критиката. Не ви съветвам да водите разговори с любимия и да изяснявате отношенията си, ако самите вие сте напрегнати или гневни на някого. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
Първа лига сезон 2023/24
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: