Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успехи за една зодия днес, трудности за друга
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:05 / 20.07.2020Коментари (0)386
©
Дневен хороскоп за понеделник, 20.07, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Успехът е с вас. Проведете планираните делови срещи с непознати партньори, въпреки че ви убеждават да ги отложите, защото няма да бъдат успешни. Трудно им е да приемат, че отново сте по-добри от тях. Денят ви е добър за обсъждане на договори и сделки с колегите ви, а и за тяхното подписване до края на работното време. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния партньор, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие в този ден, заради самовнушението, че не сте достатъчно привлекателни. 

ТЕЛЕЦ 

Работете активно, бъдете уверени в правотата си и ще пожънете небивал успех. Много от вас ще се почувстват уморени след края на работния ден. Стабилизирайте отношенията с колегите си, за да получите тяхната подкрепа за професионалните си идеи. Вечерта забравете за работата и се отдайте на развлечения. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Сексът ще ги зареди със сили. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи, но дали е истинската ще покаже времето на опознаване, което не бива да пренебрегват.

БЛИЗНАЦИ

Проблемите са навсякъде около вас и ви изнервят. Не пътувайте, за да избегнете сблъсък с пътната полиция, който допълнително ще ви ядоса до степен на агресия. По-добре останете на работното си място, за да отхвърлите задачите си. Заради проява на упорство или инат от ваша страна може да си създадете професионални проблеми. Не допускайте проблеми в семейството си. Очертава се възможността за краткотрайно увлечение. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните си изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

РАК 

Няма да ви се разминат разправии на работното място заради лошото настроение на ваш колега, който нанася вреда на всички, заети с обща задача. Ако искате да изяснявате отношенията си, не повишавайте тон, за да приключите бързо. Въпреки трудностите сте в стихията си и всичко с което се захванете ще е успешно. Очаквайте приходи. Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни часове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си. 

ЛЪВ

Увереността ви във вашите силите и умението ви да общувате ви помагат да се справите със задълженията си на работното място. Ще направите поредната крачка по пътя към поставената цел. Осъзнайте собствените си грешки и помислите по какъв начин ще ги коригирате, за да си спестите бъдещи проблеми в бизнеса и финансовите загуби. Възможно е новите запознанства в личен план да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте семейни се пазете от изневяра, мили жени. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести. 

ДЕВА

Днес сте натоварени с непосилна работа, част от която не е ваша. Избегнете влошаване на отношенията си с вашите колеги заради мърморенето и недоволството ви, което както е типично за вас, днес е над допустимата норма. Отново може да се породени и от ваши критични думи, които отдавна сте забравили, но са ги наранили и те помнят. Появата на бивши ухажори ще ви създаде проблеми, ако сте създали семейство. Самотните ще се радват на романтична среща. Няма да постигнете нищо, ако решите да сте агресивни по време на секса с любимия си, особено ако не сте семейни.

ВЕЗНИ

Приемете предложенията за допълнителна работа, но я разпределете между всички колеги. Печалбата не е малка и ще зарадва всички. Не проявявайте алчност, за да не се провалите - няма как да се справите сами. Резултатите ще ви зарадват още до вечерта, само ако работите заедно с останалите и не сте се дистанцирали обидени. Партньорските отношения с представителите на противоположния пол са успешни и ви носят взаимно удовлетворение, особено ако сте семейни и щастлива в брака. Несемейните жени ще изживеят незабравими романтични мигове. 

СКОРПИОН

Не тръгвайте на път, за да не си загубите времето заради провалена среща. Откажете се от допълнителна  работа, ако е свързана с натоварване, за да се справите с вашите основни задачи. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори. Днес е добре несемейните жени да се замислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения  и да се огледат за подходящия партньор. Семейните жени да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания. 

СТРЕЛЕЦ

Възползвайте се от възможността да поставите началото на нова работа, ако сте убедени, че ще се справите. Осъществете отдавна обмислен проект, който ще ви донесе добри доходи. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите намеренията си и да промените живота си. Не бъдете прибързани. Вечерта се пригответе за приятни романтични изживявания, но не пропускайте да изпълните обещанието си за вечеря извън дома. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес. 

КОЗИРОГ

Подготвени сте от сутринта за активна работа. В добро настроение сте и може да подразните с критика, въпреки че е шеговита, ваш колега, който е дошъл без желание на работа, но той ще се засегне. Всички започнати служебни задачи ще ви донесат успехи, ако не сте прибързани. Следобед посетете своите делови партньори, с които имате възможност да уговорите съвместни проекти. Несемейните жени са пред своя звезден миг на среща с любовта. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион. 

ВОДОЛЕЙ

На вашето работно място подтиснете желанието си да обиждате вашите колеги заради нещо, което ви е изнервило или засегнало, без те да са имали това намерение, въпреки че е добре да проверите твърдението им. Тактът и внимателно обмислените действия ще ви спестят бъдещи проблеми.  Успехът е с вас, а приходите за деня са отлични. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви чувства изпитвате. Ако не сте семейни жени и целта ви е съвместно бъдеще без чувства, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия. 

РИБИ

Очаквайте на пътя ви да се появят трудности, заради  недоброжелателно отношение от страна на вашите колеги. На работното място се справяте отлично, ако не сте прекалено самоуверени. Натоварването с повече задачи няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията с колегите ви. Бъдете умерени. Не изневерявайте на партньора си, само защото сте се усъмнили в неговата вярност. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение.

Още по темата: общо новини по темата: 567
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
15.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: