Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Употребявано дамско бельо - хит в мрежата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:39 / 19.05.2015Коментари (3)321
©
Фетишисти и сексуални извратеняци търсят с обяви в интернет и печатните медии употребявано и непрано дамско бельо, пише "Монитор". В регионален вестник в Бургас читател е пуснал следната странна обява: "Изкупува дамско бельо - прашки и боксерки, които да не са прани и да са носени най-малко два дни - 5 лв. бройката".

Подобна обява е качена и в интернет сайт за онлайн търговия. Там текстът е доста по-груб: "Купувам мръсни женски гащи. Плащам отлично".

В мрежата има не само купувачи, но и продавачи на мръсно дамско бельо. Обявите, пуснати от "невинните срамежливи девойки", могат да накарат и дърт закоравял педофил и извратеняк да се изчерви.

Жените продават мръсното си бельо със същата лекота, с която биха продавали и тялото си. Като при това го рекламират доста стряскащо. "Аз съм младо секси момиче с постоянно мокро котенце. Продавам прашки различни цветове малко или повече замърсени. Цените са от 10 до 50 лв. За по-голямо количество давам отстъпка".

Дамско и мъжко бельо, бански костюми, чорапогащници и обувки втора употреба, само че чисти, изпрани и дезинфекцирани, се продават и в магазин за дрехи на килограм в центъра на Велико Търново.

В пластмасов панер в дъното на магазина има нахвърляни прашки, бикини, сутиени и чорапогащници, мъжки слипове и боксерки, както и цели бански костюми.

Цените на дамското бельо втора употреба започват от 30-40 ст. и достигат до левче. Чорапогащниците са по 50 ст. за бройка, а банските костюми са от 2 до 5 лв.

Продавачките от магазина признаха, че в началото, когато им докарали необикновената стока, били убедени, че няма да продадат и бройка от нея. За тяхно учудване обаче се оказало, че бельото се харчело доста добре.

Повечето от купувачите били жени от ромски произход, които обяснявали, че не се притесняват да облекат и сложат върху най-интимните части от тялото си дрехи, които други вече били носили. 

А на въпроса не се ли страхуват от болести и зарази, една от циганките отговорила: "Хич, като се прибера вкъщи и сложа тези гащи в тенджера с гореща вода да се изварят добре, по тях няма да остане никаква болест".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
До тук ни доведе американизирането на страната ни.Недоумявам какви още нецензурни простотий могат да измислят някои болни мозъци.И се чудим защо 22 % от младото поколениемладото нити учат ,нито работят нито се стремят да получат някаква квалификация.За съжаление това е положението.
-1
 
 
Купувам веднага.Чакам само сериозни предложения.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Почина актьорът Матю Пери
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: