Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тя се завръща с гръм и трясък на сцената!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:06 / 16.08.2022Коментари (0)355
©
Любимката на народа Сашка Васева ще изпее две песни на 30-тото юбилейното издание на "Пирин фолк", което ще се състои на 26, 27 и 28 август в Сандански. Чудесната новина съобщи нейният съпруг Христо Бакърджиев, пише "България Днес".

"Имаме билети за България и се надявам Сашка да има сили да изпее две песни. Много го иска. Дай боже, да се случи!", сподели мъжът, който направи чудеса изпълнителката да се оправи след тежката операция, която преживя.

"Изписаха Сашка от санаториума. Сега ходи от време на време, за да й правят вливания, ако се наложи. Постоянно следят състоянието й, не мога да кажа, че е напълно възстановена, но и това се надявам да се случи. Възхищавам се на нейния силен дух и вяра", сподели бизнесменът.

Вчера той планираше следобед да вземе съпругата си и заедно да отидат на църква по случай Голяма Богородица.

"И тук, в Германия, е голям празник. Вярващите се молят за здраве, ние също", каза Бакърджиев и уточни, че Сашка вече може да се грижи сама за себе си. "Много искаме да се приберем в България. Дъщеря ни Христина-Елена вече се прибра за ваканцията, за да се види с приятелите, Христо-Никола също. Всички се надяваме и зрението на Сашка да се върне на сто процента и тя да се оправи напълно", обясни още Бакърджиев.

Ако Сашка е добре и участва в 30-тото юбилейно издание на "Пирин фолк", тя ще се превърне в сензацията тази година. Освен нея в трите дни ще участват всички по-големи фолклорни звезди на България - Глория, Володя Стоянов, Наум Петрески и Зуица Лазова, Илия Луков, Лия, Георги Гоцев, Ива и Велислава Костадинови, Васко Лазаров, Невена Цонева, Севдалина и Валентин Спасови.

"Пирин фолк" е любимият фестивал на Сашка. Толкова отдавна копнее да се качи на сцената и отново да извиси глас", надява се Христо Бакърджиев.

Сашка Васева бе оперирана в Германия миналата година, след като й поставиха диагноза тумор в мозъка. След интервенцията лекарите смятат, че до две години певицата ще се възстанови напълно. Те отстраниха чуждото тяло, което вече не притиска зрителния нерв на Дупнишката Мадона и тя прави всичко възможно да се оправи.

Дълго време изпълнителката на "Доларите в марки" живееше с погрешна диагноза - атрофия на зрителния нерв, която, ако бе открита навреме, щеше да й спести много мъки, смятат хората около Сашето.

"Поздрави на България и на всички, които обичам", предаде Христо Бакърджиев думите на благоверната си, която, дай боже, съвсем скоро може да видим на живо у нас.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: