Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Трима генерали ще помогнат да се успокои обстановката в България
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:13 / 05.11.2022Коментари (3)254
©
Веска Ковачева е родена в търновското село Горна Липница, но живее в село Джулюница. След прекарано тежко заболяване започва да помага на хората, като използва ясновидските си способности, съобщава "Телеграф".

Интервюто за "Маг Зодиак“ даде с икона в ръцете и благословия към всички хора да бъдат здрави и щастливи. Веска заявява, че е силно вярваща, като започна и завърши с едни и същи слова: "По Божия воля и в прослава на нашия Бог“.

- Г-жо Ковачева, кога усетихте, че имате дарба да виждате невидимото за други хора?

- Аз съм православна християнка, църковен настоятел пети мандат и това ми е духовност, която трябва да раздавам на хората. А един мандат е 5 години. Толкова години вече. Харесват ме хората, избират ме, вярват ми и аз благодаря на Господ за това. Винаги съм искрена, каквото чуя, това предавам на хората. За прослава на Бог и за спасение на измъчения български народ.

Баба ми беше ясновидка и лечителка. Тя ме насочи към Бога. Отначало не исках, но почнаха видения, сънища, знаци, които аз не разбирах, но баба каза, че аз ще наследя дарбата й. Бях на 10-12 години в родното ми село, когато това стана. Плашех се, но после свикнах. Малко по малко разбрах, че съм по-различна от другите. Започнах да предупреждавам родителите си, съучениците си за много неща.

- Кое ви плашеше - сънищата или енергията, която имате?

- Сънищата, защото ми беше много странно да отида в един свят, който не ми е познат, да виждам неща, които ги няма тук на Земята. Това ме плашеше отначало, но после ми стана интересно. Малко по малко взех да обичам Бог, както баба ми каза. И сега обичам Бог повече от себе си.

- Откога помагате на хората?

- Може би вече 40 години.

- С какви въпроси, мъки и болки идват при вас българите? За какво ви търсят?

- За най-различни неща, но повече ме търсят за здравословни проблеми, за проблеми с имоти, за магически намеси. Най-вече ме търсят за здравето, защото много болен народ има, и то повече душевно болен, измъчен. Много тежко е да видиш човек с проблеми, да се постараеш да му помогнеш, да му вдъхнеш кураж, да му дадеш знак от небето, че няма неспасяеми неща, че стига да вярва и да се моли искрено и да прави добро, рано или късно доброто ще го стигне.

- След като видите проблема на човек, какво правите - насочвате го да се моли или да отиде при конкретен лекар? Какво му препоръчвате?

- Каквото ми заръчат, това правя – някои трябва да отидат в църква да им четат специални молитви, особено тези, които имат магически намеси. Много магически намеси има. Тези, които са българи – трябва да им се чете Киприяновата молитва, а мюсюлманите изпращам при ходжа. От проблема на човек зависи какъв е отговорът. Някои се нуждаят от билки, други насочвам към колежки, които имат силна лечебна енергия. При мен способностите са насочени предимно към ясновидството.

- Усещате или виждате проблема?

- То ми се казва, вкарва ми се като мисъл в главата, отгоре през фонтанелата, и аз казвам мисълта, която ми се подава от Вселената. Казвам например на човека - ти си за еди-кой си манастир. Ако ми се подаде, казвам при кой лекар да отиде и в кой град. Но на някои хора не им се дава да им дам отговор.

- Търсят ли ви за помощ известни хора?

- Да, търсят ме, но за мен хората са едно, не ги деля на известни и неизвестни. Пред Бога всички сме равни.

- Имате ли ясновидски мисли за бъдещето на България?

- Да, имам. Неотдавна имах небесен контакт с Майка Ванга и тя ми каза да продължавам и да се моля за България. Каза, че България в крайна сметка ще оцелее, ще излезе от колапса, в който в момента се намира. Сега се водят войни между доброто и злото, но ще оцелеем. Става с бавен и труден преход. Догодина ще се почувства по-осезателно. Ние сме богоизбран народ.

- Българите имаме ли тежка карма като народ?

- Силата отдавна ми е казала, че ние почти сме изплатили кармичния си дълг и ще навлезем в добър период. Турското робство не е било случайно, то е знак за кармичното изпитание на целия български народ, но ние почти сме го изплатили, малко остава.

- С какво сме предизвикали тази тежка карма?

- С много кръвопролития, с много невинни жертви назад във времето. Това е кръв за кръв. Изпитанията са дадени, за да можем да стигнем до истината, да стигнем до Божествения промисъл, че трябва да се изчистим. Това ще стане само с нашата вяра, само с промяна на мирогледа на човек, че навлизаме в друго време, в друг портал, в който душата трябва да се устреми истински към Бог, не само на думи, но и на дела.

- Какво представлява вашият параклис?

- Моят параклис е една стаичка, в която има над 90 икони по стените и върху маса. Това е моята Светая Светих. Тук си говоря с Бога, тук се моля. Донесоха ми от Йерусалим свещички – паля ги.

- Световноизвестният сумист Калоян Махлянов – Котоошу, е от Джулюница. Идвал ли е при вас?

- Ние сме роднини малко. Беше пращал подаръци, но скоро не си е идвал. Когато беше малък, веднъж, както си седяхме, казах на майка му Цеца: "Цеце, силата ми казва, че ще дойде ден - синът ти ще прослави България пред целия свят“. Тя тогава не вярваше, но тъй стана. Много добри родители има Калоян. А той много помага на селото. Много достойно момче е. Живее в Япония, има две деца – Кирил и Мария. Той е там заради спорта, има си японско гражданство.

- Имате ли представа какво ще се случи с войната в Украйна? Има ли някакви опасности, които грозят Европа?

- Малко по малко нещата ще си дойдат на мястото. Турският президент ще се намеси и други ще се намесят. Няма да има ескалация и развитие в по-голям мащаб на войната. Тази война не е правилна. Вярно, че никоя война не е правилна, но светът има нужда от прочистване. Има неща, които не ми позволяват да кажа.

- Какво ще стане със сложната политическа обстановка у нас?

- Ще има трудна зима. Ще излязат нови политици, които малко по малко по-добре ще мислят. Политиката ще бъде така объркана до пролетта. Нови избори ще има, така ми се каза. Трима генерали ще се намесят, но не знам кои са. Трима генерали ще помогнат да се успокои обстановката в България. Това чувам.

- Колко пъти е необходимо човек да дойде при вас, за да разберете проблема му?

- Зависи. Каквото ми се каже, това предавам. Може отведнъж да се реши проблемът, но някои идват по няколко пъти с различни въпроси.

- С какво се занимавате извън ясновидството?

- Исках да стана фелдшер, но не успях да завърша, защото се омъжих и забременях. Работила съм като охрана в консервен завод. Бог ми казваше на кого какво да кажа, помагах на знайни и незнайни хора. Сега съм лекар на човешките души. По Божия воля и в прослава на нашия Бог.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ако някой не знае от 1989г държавата се управлява от генерали от ДС-ако някой от тях е решил преди да умре,че не са вече млади и да направи нещо добро а не само золуми-ок
0
 
 
Що за прости хора има да вярват на това,дето на човек не мяса! Да не говорим,че пълни глупости дрънка!Народе, стиг аживя в невежество,ами такива като тая "ясновидка" със 100 тояги трябва да я посрещаш...и изпращаш!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: