Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Това бебе на Любо Нейков ли е?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:39 / 14.11.2021Коментари (0)455
©
Комик № 1 Любо Нейков май е сбъднал мечтата си да стане баща за втори път. За щастливото събитие под секрет сподели неговият баща Иван, който публикува снимка с малко бебе в своя фейсбук профил. Под умилителния кадър заваляха благоположелания, сред които и такива да успее да доживее да види малката принцеса на нейната сватба.

49-годишният Любо Нейков още преди 5 години сподели, че с жената на живота му – Гинка, са готови да имат второ дете и усилено работят по въпроса. Очевидно чудото пак им се е случило, макар пътят им в родителството да бе нелек и изпълнен с трудни моменти. За първородната си дъщеря Ани те чакаха цели 14 години. През този февруари тя стана на 10 годинки и вече е ученичка във Френския лицей в София.

Преди тя да озари живота им с Гинка, двамата минаха през най-тежката трагедия – загубата на дете. Малко след като комикът се оженил за съпругата си, те разбрали, че ще стават родители за пръв път. Актьорът бил толкова щастлив, че почерпил преди да се роди бебето. Предварителната радост сякаш дръпнала дявола за опашката и Гинка пометнала в 6-ия месец. Лекарите едва успели да я върнат към живота, а трагедията оставила болезнен отпечатък и у двамата. Въпреки това те продължили заедно, макар през годините неведнъж да е имало слухове, че са пред развод.

Жената до шефа на "Комиците" предпочита анонимността и се стреми да е далеч от светлините на прожекторите. Тя се занимава с фотография и помага на съпруга си в бизнесите му с покупко-продажба на имоти и отдаването им под наем, разкриват близки до семейството.

Гинка и Любо се грижат като за свое дете и за дъщерята на неговия покоен брат Цветан, който си отиде твърде млад, покосен от инфаркт. Смъртта му съсипа актьора, известен с голямото си сърце, който си дал обещание, че ще помага на своята племенница Инна, сякаш му е родна дъщеря.

Благодарение на него тя успя да завърши Медицинския университет в София и вече работи в акушеро-гинекологията на болница "Майчин дом" в столицата. Девойката живее самостоятелно със своя годеник, но често гостува в дома на своя чичо, към когото е изключително привързана.

Единственото майката на Любо – Цеца, не успя да види третата си внучка. Тя почина навръх Благовещение през 2018 година. Комикът бе тотално сринат след загубата й, а овдовелият й съпруг дори се бе поболял от мъка. Въпреки това той реши да остане в семейната им къща в Червен бряг, вместо да се премести при сина си в София, пише "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: