Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тома от "Като две капки вода": Прецакан съм, ще използвам някакви магии
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:01 / 04.03.2023Коментари (0)394
© NOVA
Тома Здравков успя да вдигне публиката на крака и се превърна в музикален идол още в първия епизод на "Като две капки вода“. В ефира на NOVA изпълнителят разкрива какви са предизвикателствата в хитовото шоу за имитации. Певецът споделя, че се е постарал и е доволен от направената от него имитация на Данчо Караджов. Не е очаквал да го класират на първо място в първия лайф, но е щастлив от признанието, което е получил от вокалиста на "Сигнал“.

"Това е позитивно и ведро предаване и хората отдавна са разбрали, че когато артистът истински се забавлява и енергията му е добра, публиката му гласува доверие. Благодаря на цялата аудитория на предаването и на всички, които го гледат. Аз се опитвам максимално да вляза в образа, за да не стане гротеска“, разкрива певецът.

"Изобщо не очаквах, че Данчо ще е сред публиката. Познавам екипа, тъй като съм участвал в много продукции на Маги Хаваджиян, но никой не ми каза. Познавам добре Данчо Караджов и той ми е приятел. С него имаме едни истински човешки взаимоотношения и това ми помогна да се успокоя. Преди да изляза се видях в огледалата, които са сложени в бекстейджа. Целта е да се настроиш максимално преди да излезеш и когато го видях си представих образа в огледалото пред мен. Най-важното е човек да си пее, особено когато ти идва отвътре. Това означава, че ние като артисти сме постигнали целта си и сме те заразили с нашата енергия“, категоричен е Тома.

"В бекстейджа се случват много интересни неща. Там кипи от професионализъм. Участниците обичаме да се успокояваме един друг. Оказва се, че всички изпитваме една приятна доза притеснение и адреналин преди да излезем на сцена. Това е полезно, защото те кара да се събереш и да дадеш всичко от себе си“ разказва изпълнителят.

Според певецът нито на актьорите, нито на колегите му певци е лесно да влязат в образ и да имитират някого. Според него може би на актьорите им е малко по-трудно, защото той обръща повече внимание на пеенето като пресъздаване. Признава, че всички получават голяма помощ от Етиен и Ненчо Балабанов.

"Тежък професионалист съм и не бих искал да се представям посредствено нито в пеенето, нито в актьорското превъплъщение, изпипвам всяка една тембрална разлика. Избягвам да си гледам участията, защото съм прекалено критичен към себе си, но с някой приятел ги гледам по един път“, признава участникът.

За невероятното му превъплъщение в Шаная Туейн.

"Бе огромно предизвикателство. Два дни преди това обух токчетата и останах с тях. Бях с дамските обувки на репетицията в събота и се оказа, че стилистките са си тръгнали, като са заключили моите обувки. Шегуваха се преди това да по репетирам повече с обувките и след като ме саботираха, се наложи да си остана с токчетата,“ разказва певецът.

"За следващия лайф, от Бутона на късмета отново ми се падна женски образ. Прецакан съм, но харесвам много Шинейд О’Конър, тъй като е бунтарка. Има доста противоречива кариера, но си приличаме по нещо с нея – освен прическата.

Опитвам се от седмица да потъна в нейния образ и ще се постарая. Тайничко се надявах с тази песен да ми се падне Принс, който е великан. При Шинейд има много игра в лицето и това е доста трудно за пресъздаване. Ще използвам някакви магии, за да бъде пълен образа“, обещава Тома.

Още по темата: общо новини по темата: 5830
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Бюджет 2024
Катастрофи в Кюстендилско
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: