Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Теодора Герчева: Сякаш на заден план сме оставили ценностните и важните неща в живота си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:50 / 01.12.2022Коментари (0)211
© Facebook
Аз съм майка, на 33 г., от Бургас съм, но от 4 г. живея в София в семейството си. "Имаме 3 деца, от които две са мои родни. Работя в сферата на туризма, маркетинга и рекламата. Менажирам семейната ни къща за гости в Трявна и съм студентка втори курс в СУ "Св. Климент Охридски“. Това каза в сутрешния блок "Добро утро, България“ на Радио "Фокус“ Теодора Герчева – "Мисис Майка на България 2022“.

"В конкурса може да се запише всяка една семейна работеща жена и майка. Този конкурс не е само за красота. Критериите, които се оценяват, не само външността, но и качествата, които притежаваш като жена, майка, каузите, които имаш, ценностите, които си съхранил в този живот и се опитваш да предадеш на децата си.“

Лично аз не съм се подготвяла по никакъв начин, атмосферата на конкурса беше много приятелска и предразполагаше всяка една от нас да покаже какво представлява като жена, допълни Герчева.

Трудно е да се съчетава майчинство, работа, учение, обясни Герчева.  "Може би най-точните думи, с които мога да опиша са желание, любов и добра организация. И доколкото е възможно тази организация да се спазва стриктно. Аз съм избрала по-малко внимание да обръщам на себе си, за да се отдам на майчинството и работата. Според мен българската жена е борбена жена, любвеобилна и всеотдайна, държаща на семейните ценности. Това е заложено генетично в българската жена. Повечето жени, с които се срещам и познавам, са точно такива. Те са трудолюбиви и борбени“.

Това, което ме притеснява е не само случващото се у нас, а като цяло и в света, допълни Герчева.  "Ежедневието на хората е много забързано, повечето са ангажирани с това как да работят повече, за да са финансово по-добре. Сякаш на заден план сме оставили съществените и ценните неща в живота. Повече внимание и енергия се отделя към материалното, това ме притеснява, а не на ценностните неща, които всеки у нас таи у себе си.“







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: