Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Теди Кацарова "събра" 100 двойки
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:48 / 29.03.2024Коментари (0)1086
©
Почти сто двойки е оженила досега певицата Теди Кацарова, разкри пред "Телеграф“ самата тя.

В последните години се е превърнала в един от най-желаните подаръци за бракосъчетание като изненада за първия сватбен танц. Поводът е песента "Само ти и аз“, която вече е визитна картичка на нейната кариера.

Крила

"Много съм щастлива, че хората я избират за своя първи сватбен танц. Това е едно признание за работата ни и няма по-силно послание от "Имам ли теб, аз имам крила“, за което завинаги ще съм благодарна на автора Емо Дилчев - светла му памет. На една сватба булката я танцува заедно със съпруга си, сестра си и баща им и плачеха. После ми споделиха, че тази песен я свързват с покойната си майка, като са й я пеели в последните й мигове в болницата. Нямам думи да опиша тези емоции“, сподели Теди.

"Телеграф“ вече писа, че тя ожени и оперната прима Гери Николаева. "Веско не знаеше и като ме видя, се разплака. Аз се опитвам да се сдържам, ама като видя, че всички плачат, и на мен ми тръгват сълзите. На една сватба младоженецът хвана микрофона и я изпяхме в дует. На друга пък бяха подготвили хореография и пушеци за нея. Излизам и музиката не тръгва. Добре, че имах китарист с мен, та спасихме положението, като я изпълнихме акустично“, добавя певицата. 

Кралица

Днес Теди Кацарова ще празнува своя рожден ден. Не е планирала нищо специално, тъй като нейният приятел Ян винаги я изненадва. "Миналата година бяхме в Рим, сега сме в София, тъй като и двамата имаме много работа тук. Много обичаме да пътуваме, без да го планираме. Примерно казва: "Хайде след два дни да отидем в Прага“, и тръгваме. Освен в столицата сме ходили и в Пилзен, където живеят родителите му. Води ме в един красив замък, който отключиха с един огромен ключ специално заради нас. Бяхме в стая с балдахин, басейнът работеше само за нас, направо се чувствах като кралица. Миналата година пък ходихме и с мама, тъй като баща му имаше юбилей. Там обаче много се яде - повече и от България, та си съсипваме диетите“, смее се звездата.

Бензин

Съвсем наскоро тя и половинката й са се върнали от ваканция в Тайланд.

Ето какво разказа за преживяването: "Аз съм влюбена в тази страна и винаги ще се връщам там. Има изключителна енергия, вероятно това се дължи на климата, на религията, много благи хора. Направихме си комуникационен детокс - спираме телефоните, четем книги, ходим на плаж, разхождаме се. Наехме си едно моторче и с него е много добре, че можеш да спреш, където си искаш. Много ходихме и пеша - до 25-30 км сме стигали на ден, но то не се усеща, като ти е приятно, разглеждаш изложби, музеи, забележителности.

А за кулинарния туризъм да не говорим. Имат едни пазари, на които готвят пред теб. Ян опита какво ли не, но понеже всичко им е люто, а аз не обичам, бях основно на плодове и по малко пилешко. Много кокосови орехи изпих, ядох папая, драконов плод, личи, манго и ананас, много гуава, която има вкус между круша и слива, в два вида е - бяла и розова, и има много витамини и минерали, полезни за женската полова система. Има и един плод, който не посмях да опитам - дуриан, тъй като ми миришеше много лошо - едновременно на чесън и бензин, пък е сладък. Само един бонбон с пълнеж от него опитах, но не ми хареса. По хотелите и магазините навсякъде имаше табелки, че не може да го внасяш, може би заради този специфичен аромат“.

Виза

За Теди Кацарова пътешествията са най-добре изхарчените пари.

"Всеки месец си отделяме по 500-1000 лв. за такива почивки през зимните месеци, когато имам най-малко работа. Много хубаво си се намерихме с Ян, такъв тип хипи сме и двамата и обичаме да ходим по автентични места, не в суперлуксозни комплекси. За догодина сме планирали един тур - Камбоджа, Виетнам и Филипините. Във Виетнам съм била преди години, но на другите места не съм. Незабравимо си изкарахме в Парагвай, в Бразилия, където бяхме на водопадите Игуасу. Всъщност най-скъпо е пътуването, нощувките и храната не толкова. Обикновено Ян прави плановете, а аз обичам да го следвам. На него обаче в Пукет не му хареса, тъй като той не обича много шумни места, а там е такъв купон“, споделя още певицата.

Тя казва, че миналата година са изкарали цял месец в Тайланд, докато сега БГ визите са ограничени до 15 дни. Ян с чешкия си паспорт обаче можел и два месеца да стои там. 

Пуска нова песен през май

Теди Кацарова в момента завършва най-новата си песен, която се очаква да излезе през май. "Написа ми я шведският композитор Дейвид Парк, с когото се запознах онлайн през пандемията. Тогава направихме първата му песен, която даде заглавие на последния ми албум "Любов в тъмнината“. После се видяхме и на живо, а сега имам втора песен. Аранжиментът е на Борис Чакъров, предстои ни да снимаме и видеоклип. От 13 г. работя с Коко Кръстев и не си представям вече, че бих могла да работя с друг. Такъв хубав екип сме, той е много креативен и талантлив. Графикът ми за лятото вече се пълни с концерти“, казва звездата.

През следващия месец предстои юбилеят на майка й Силвия Кацарова, който ще бъде официално честван с голям концерт в зала 1 на НДК през ноември. "Ще има много гости, които да я поздравят на сцената. Доста приятни изненади готвим“, издаде още Теди. Тя признава, че не може да приеме още музиката като професия, защото я прави с много любов. "Много съм щастлива, макар че не е лесно да носиш короната на Кацарови“, добавя наследницата на славната група LZ.

Още по темата: общо новини по темата: 5268
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/878 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2023 г.
Опасна борова процесионка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: