Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тази жена никога не изостави Слави Трифонов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:24 / 13.07.2019Коментари (0)509
©
Слави Трифонов може да е сред най-успешните шоумени и продуценти в България, но на любовния фронт всеки път търпи загуби. Все пак в живота на Дългия има една жена, която не е негова роднина и никога не го е изоставяла.

Нейното име е Диана Младенова и се води продуцент на "Шоуто на Слави“. Тя е редом до Трифонов още от самото начало на предаването и всичко, свързано с работата, минава през нея.

Диана отговаря и проверява лично всеки детайл от случващото се пред и зад камерата. Бивши кадри на Дългия са категорични, че Младенова играе също толкова важна и незаменима роля в живота на Слави, колкото и Евгени Димитров – Маестрото. Диана се води акционер в "Седем-осми“, участва на общи събрания и има право да взима важни бизнес решения, пише "Галерия“.

Причината Трифонов да й гласува такова голямо доверие е огромната вярност, която тя демонстрира към него през годините. Младенова е с пет години по-млада от Дългия и е родом от Етрополе. Въпреки че не блести с визия, го впечатлила с острия си ум и бизнес нюх и бързо се превръща в дясната ръка на учиндолеца.

Според мълвата Младенова е строга и деспотична дама, за която дисциплината е на първо място. Още по времето, когато Росен Петров беше част от антуража на Слави, Диана вече разполагала с пълна власт. Бившият другар на Бареков издава, че Младенова налагала солени глоби и за най-дребните провинения, наравно с Трифонов, без да й мигне окото.

Друг бивш съратник на Дългия – Любен Дилов – син, също потвърждава голямата роля, която дамата от Етрополе играе в шоуто. Журналистът и писател я нарича "сив кардинал“, защото именно тя седи зад много от решенията, които Слави взима за тв бизнеса.

Смята се, че Диана бил първият човек, с когото Трифонов обсъдил въпроса за края на шоуто, а съгласието й категорично го убедило, че това е правилното решение.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: