Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Свлачище помляло дома на Юксел Кадриев
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:41 / 12.04.2024Коментари (0)578
©
Родният дом на новинаря Юксел Кадриев в Оряхово в миналото е бил разрушен от опасно свлачище. Семейството му тогава не получило финансова помощ да възстанови дома си от общината, а директно апартамент в панелен блок като компенсация за трагедията, която ги сполетяла.

Въпреки това жилището към момента стои заключено и необитаемо, защото и двамата родители на тв водещия били при него в София. В малкото крайдунавско градче възрастните хора едва свързвали двата края с пенсиите си. Майката на Юксел Гина навремето била готвачка в местната детска градина, а след това се преквалифицирала в шивачка. 

Татко му Феми пък се трудел в механозавода. В двора на къщата си били направили малко стопанство от кокошки и зайци. Майката на Юксел отскачала всяка пролет до испанското градче Мурсия. Там живеели сестра й, зет й и племенника й и Гина се хващала да бере ягоди, за да подпомогне семейния бюджет с някой лев. 

Но тази практика престанала, след като синът й Юксел се развел със съпругата си Бонка и се наложило майка му да се премести при него в София, за да му помага с грижите за дъщеря му Габриела. Към днешна дата девойката е вече самостоятелна и е студентка в НБУ. Родителите на Кадриев обаче съжителстват с него заради заболяването на баща му, който се нуждаел от непрестанни лекарски грижи, каквито в Оряхово нямало как да получи. 

В началото на годината семейството преживя още една драма - съдът разпореди да напуснат общинското жилище в столицата, което години наред тв водещият обитаваше срещу символичен наем. Първоначално новинарят бе в безизходица и обжалваше решението на магистратите, но в крайна сметка те не склониха да се отрекат от думата си и се наложи Кадриев и родителите му да си сменят набързо адресната регистрация.

Негови колеги издават, че в момента били под наем в жилище в същия квартал. Той обаче успявал да покрива всички разходи - своите, техните и битовите без никакъв проблем, и тъй като месечното му възнаграждение като водещ на новинарския блок възлиза на хиляди лева, коментират телевизионери. Преди дни тв звездата отпразнува своя 51-ви рожден ден в тесен семеен и приятелски кръг, пише Ретро.

Още по темата: общо новини по темата: 5467
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
17.05.2024 »
предишна страница [ 1/912 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Академичната общност излиза на протест
Евроизбори 2024
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: