Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съвети за залагащи – малки, но чести или големи, но по-редки печалби?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:52 / 12.04.2021Коментари (0)403
©
Или и двете в комбинация? Всеки сам преценява според възможностите си за инвестиция, дали го прави с цел печалба или просто забавление и какви са реалните му очаквания от залозите. Ако обаче сме приели спортните залагания като част от нас и го правим редовно, то несъмнено трябва да намерим отговора на този въпрос!

Под малки, но чести печалби визирам комбинация от ниски коефициенти – например межди 1.30 и 1.80. Тези залози би трябвало по-често да излизат печеливши, обаче при няколко последователни загуби, които несъмнено ще настъпят, играчът би могъл да се почувства доста демотивиран, или пък да започне да пробва рискови предвиждания, с цел по-бърза възвръщаемост на загубите, което както всички знаем не е особено полезно за здравето. Ако обаче сме с железни нерви и психика, имаме установена система, по която играем, и няколко последователни несполуки не биха могли да ни съборят – то този метод на игра изглежда подходящ за нас.

Големите, но по-редки печалби биха могли да бъдат ужасно мотивиращи, когато се случат, но пък със сигурност дотогава ще трябва да сме по-търпеливи и да не се вайкаме, когато "на пореден фиш ни бяга само един мач“. Този тип игра би бил най-подходящ за опортюнистично настроените играчи, които го правят основно за удоволствие, и не се чувстват зависими от това дали даден фиш ще бъде печеливш или не.

Комбинацията от двете също не е лош вариант, когато се опитваме да "сложим яйцата в различни кошници“. Тук просто увеличаваме шанса си за печалба, защото очакваме нещо и от двата метода на залагане. Разбира се, за целта трябва да отделим повече средства, тъй като комбинираме и двете възможности.

Големи и чести печалби… съществува ли подобна химера? Това е едно стечение на обстоятелствата, към което всички ние сякаш се стремим, но обективно погледнато е трудно постижимо. Тук вече трябва малко късмет, смелост при поставянето на залозите и експертен партньор до рамо, на който може да се разчита за правилно предвиждане на срещите. Хубаво е човек да разчита на себе си, но когато има изявени специалисти в даден бранш, чиито услуги нищо не костват, то няма логична причина, поради която да не се възползваме от това. Във виртуалното (и не само) пространство съществуват множество източници на прогнози на спортни събития. Сред тях са и типстърите от Прогнози.Бг на които може да се разчита по отношение на няколко основни неща – качество на предложенията за залог, честота на прогнозите и професионално отношение към подбора и предварителния анализ на предложените срещи.

Независимо какъв начин за залагане ще изберете (или може би вече сте избрали) и с кой ще решите да се съветвате при избора си на мачове, не забравяйте най-важното – целта на хазарта е да се забавляваме!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: