Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стефка Костадинова е неузнаваема
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:27 / 08.01.2023Коментари (0)477
©
Стефка Костадинова e направо неузнаваема след поредицата подмладяващи процедури, на които явно се подлага в последните години. Легендарната лекоатлетка, която е президент на Българския олимпийски комитет, смая с изпъната и гладка кожа на церемонията по връчването на наградите "Спортен Икар" за 2022 г. Спортистката имаше младежки свеж вид, който приковаваше вниманието, така че сигурно никой не е забелязал мазното петно на иначе стилния ѝ шал.

Дни по-късно, Стефка Костадинова имаше даже в пъти по-бляскава визия, когато се появи в продаването “Тази събота" по bTV. Сигурно много от зрителите ще се изненадат, като разберат, че на 25 март легендарната лекоатлетка ще празнува 58-ия си рожден ден. Тя изглежда поне с 15 години по-млада!.

През годините неведнъж са коментирали разкрасителните и подмладяващи процедури, на които Стефка Костадинова дължи впечатляващата си визия. С точност какви са едва ли може да се каже, но се коментират десетки терапии с ботокс и с хиалуронова киселина. Споменават се и кислородни процедури. Според нейни познати всеки месец шампионката с на някакъв вид терапия. Тя очевидно е намалила и употребата на алкохол, който, както в известно, доста състарява дамите.

Каквато и да е тайната на Стефка Костадинова, резултатът в налице. Затова пък тя разкри защо според нея вече 35 години никой не е покорил най-впечатляващия ѝ рекорд в скока на височина от 209 см.

"Може би липсата на по-силна конкуренция, вярата себе си", сподели лекоатлетката. Когато се състезавала, тя имала много силна конкуренция в самата си държава. Така че, когато отивала на международни първенства, Стефка имала самочувствие, че е готова да бъде първа.

"Не съм ce плашила от по-големи имена", отсича тя. Спортистката смята, че рекордът ѝ е български и българка трябва да го подобри.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: