Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Станахме свидетели как се бръсне Алекс Раева
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:49 / 07.11.2022Коментари (0)235
© NOVA
Алекс Раева се гримира сама преди представление, а също така тя се бръсне преди да излезе на сцената. Но, само когато е принудена. Талантливата певица, която напоследък все по-сериозно се изявява и като актриса, беше подложена на истинско изпитание в последното издание на шоуто "С Рачков всичко е възможно".

Заедно с Моню Монев, Алекс участва в "Голямото клатене“. За онези, които не са запознати - това е един от най-забавните етюди в съботното комедийно шоу по NOVA. Участниците в него лягат на вибриращи легла, а Рачков им дава най-абсурдните предизвикателства. Като междувременно контролира нивото на вибрациите.

Моню и Раева се намираха в театралната гримьорна минути преди голямата си премиера. За лош късмет обаче гримьорката им закъснява и те са принудени сами да се подготвят за излизането на сцената. Първо водещият им нареди да се обръснат, като преди това намажат лицата си с пяна. "Какво точно трябва да си избръсна аз?", запита Алекс в началото, но бързо разбра, че и за двамата се отнася едно и също - бръснене на лицето. "Това го няма в договора?!", възропта певицата.

Не стига бръсненето, но след това родната звезда беше принудена и да се гримира докато лежи върху вирбриращото легло. Не по-малко комично изглеждаше и Моню Монев, който след като завърши сцената изглеждаше буквално като Жокера. "Точно такива като теб съм виждал много през Министерството на земеделието", отбеляза през смях Димитър Рачков, разказва Darik.

Докато се тресяха на максимална скорост, Алекс и Моню трябваше да си сложат пълен макиаж - фон дьо тен, пудра, сенки и червило, малко от което Алекс буквално изяде по неволя. На финала преди да излязат от сцената, двамата актьори трябваше да гръмнат бутилка шампанско за късмет преди представлението.

Алекс Раева изпи чашата си на един дъх, а докато Моню успее да надигне неговата, певицата вече бе грабнала цялата бутилка, за да се успокои.

Всъщност напоследък подобна сценична треска не е никак непозната за популярната звезда. Александра Раева заедно с Ненчо Балабанов са звездите в "На къс повод" в новия модерен стендъп-музикален формат на Desta Production. Заедно те пътуват за представления в много градове у нас и из Европа.

Иначе в "С Рачков всичко е възможно " Алекс се чувстваше много в свои води, защото с част от участниците в предаването тя играеше в популярния през последните години сериал "Полицаите от края на града“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: