Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Спокоен и разтоварващ ден за една зодия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:36 / 26.11.2020Коментари (0)608
©
Дневен хороскоп за 26.11, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предстои ви спокоен и разтоварващ ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват. Ще изхвърлите непотребните вещи с единствената цел да обновите и подредите наново живота си. Бъдете сговорчиви и с успех ще се справите със задълженията си свързани с работата ви. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете и не си наложите търпение, за да разберете къде е проблема и да го решите. Неподходяща покупка, свързана с подаръци за рожден ден, е причина за проблема. 

ТЕЛЕЦ

Днес сте във върхова форма и бликате чар, но привличате и неподходящи хора към себе си. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени. Отдавна не ви се беше случвало да сте с отлично самочувствие. Следобед се постарайте дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина точно на семейния празник. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили. 

БЛИЗНАЦИ

От сутринта сте променливи и емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. Не слагайте подписа си под окончателен договор. Звездите ви отварят широко вратите към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях и успехът ще бъде с вас. Не е изключено при случайно познанство и внезапно привличане да се окаже, че сте срещнали подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. 

РАК

Трудности ви пречат на работното място и блокират възможността да постигнете целите си до края на деня. По-добре се въоръжете с търпение и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки. Възможни са неочаквани разходи или финансови загуби. Бъдете внимателни при работа с пари. Не позволявайте на емоцията да ви попречи да сте разумни в думите и действията си. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти. 

ЛЪВ

Въпреки трудностите ви предстои успешен ден, в който жънете за пореден път материални успехи. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати и да достигнете поредния професионален връх. След обяд имате повече трудности, затова завършете всичко важно до обед и се отдайте на полезни разговори с вашите колеги и подчинени. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети, но целта им е точно обратната - да съсипят отношенията ви. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират, няма как да ги промените. 

ДЕВА 

Днес се чувствате в свои води на работното място. Постарайте да сдържате емоциите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви. Стига да можете ги поправете и продължете напред.  Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейната вечеря. Не ги разочаровайте, а забавете малко подреждането на трапезата. 

ВЕЗНИ 

Използвайте възможността да се справите с изостаналите задачи. Не се натоварвайте с няколко наведнъж. Степенувайте ги по важност, за да не се преуморите. Отложете деловите срещи и разговори. Не са изключени влияния отстрани, които ще се отразят неблагоприятно на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски сделки. Бъдете критични към недостатъците си, променете се и животът ви ще се промени в същия миг. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. 

СКОРПИОН

Денят ви е напрегнат, но успешен. Освободете се от песимизма си. Не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки, че сте неуверени в силите и възможностите си. Работете концентрирано и без да отклонявате вниманието от професионалните си задължения и ще имате успех. Очаквайте предложение за работа. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите й или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. След това каквото и да обяснявате, не чакайте прошка. Съмнението ще остане.

СТРЕЛЕЦ

Запознанствата на работното място ще ви създадат сериозни проблеми, ако са свързани с професионалните ви планове. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана вест, която ще научите при внезапното провеждане на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел. Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси не с половинката ви, а с нейните нахални роднини, които все искат нещо от вас. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхраните добрия тон в отношенията си. 

КОЗИРОГ

В този ден очаквайте нови предложения за нова дейност, но също и трудности на работното място. Не бързайте с обещанията за инвестиции, дори и ако са ви предложени от ваш партньор. На всички, които и днес работят активно и гонят поредната цел, звездите напомнят, че трябва да са тактични и умерени в действията си. Не закъснявайте много след работа, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали след семейния празник да отидете на заведения. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса на любимите ви хора. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е благоприятен да водите разговори, свързани с промени на работното място. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща печалба. Може да подписвате документи, но не и свързани с финансови операции.  Не влизайте в излишни разговори и спор на работното място. Личните отношения са проблемни, но вината е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Запознанствата ви трябва да са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа. Денят е напрегнат, затова отложете важните делови срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе отлични приходи. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: