Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Снукърът има все повече фенове в България
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:05 / 16.02.2021Коментари (0)603
©
Какво е Снукър и има ли почва у нас? Това може би е един от много забавните въпроси, които бихме открили все по-често в спортните форуми. Искаме или не, истината е, че точно тази игра печели все повече фенове, особено след като се предава все по-често на различните спортни канали, предоставя много приятна и вълнуваща атмосфера и освен всичко останало е предложение, предлагащо много приятна атмосфера, среща с интелигентни играчи и възможност за впечатляващи и красиви предложения, точно това привлича и определена аудитория. Как се играе снукърът или какво гледаме, докато често ставаме свидетели на това предложение?

На първо място може да прилича на билярд, но масата е малко по-голяма. След това разполагаме с 15 червени топки и още около 6 цветни, като целта е да се вкарат първо червените топки, а след това и всички останали, като черната е последна. В един успешен фрейм ще открием наличието на 147 точки, при това без да говорим за фаловете. Имайки предвид нуждата от финес, техника и много бистра мисъл, всеки истински почитател ще се радва на много изненади и още повече обрати.

Снукърът изглежда спокойна игра, позната е на редица джентълмени и най-вероятно ще привлече вниманието със спокойствието, което се излъчва от всяка една платформа. Има ли почва обаче този спорт у нас? Ако разгледаме онлайн платформата на ефбет бг ще видим колко пазари и какъв е интересът на родния оператор към този спорт. Просто няма как да бъде по-различно, след като почти всяко име и всеки по-колоритен сблъсък е вече описан в секцията на снукъра. По-любопитните вече са забелязали и присъствието на българска федерация по снукър. Спортът вече има родни професионални играчи, те се радват на добра публика и евентуално ще добавим и наличието на различни срещи.

През 2017 г. Варна посрещна играчи като Рони О'Съливан и Стивън Хендри. Това беше един от много важните успехи на феновете, но не беше единствен. Само една година по-късно пристигнаха и други две специални величия в лицето на Марк Уилямс и Джон Хигинс. Господата определено показаха класа, а също така демонстрираха умения пред всички фенове. За съжаление скоро не сме посрещали професионалисти, но пък букмейкърите не пропускат възможността да ни напомнят за по-интересните сблъсъци, на които имаме всички възможности да направим своите спортни прогнози. Най-вероятно самото изживяване няма да се доближи до футбола, все пак тук говорим за интелект, правилно и точно поведение, както и още много други, но не вярваме, че има почитател, който да не е оценил подобаващо възможностите.

Снукърът набира скорост и по редица други причини - приятна алтернатива е, развива пространственото мислене, показва ни красиви удари и най-важното, това е игра, която не натоварва абсолютно никого. Не случайно е основен избор в редица заведения, както бихме се досетели. 

Все още не можем да кажем, че разполагаме с професионално величие от размерите на играч като Джъд Тръмп – няма нищо общо с бившия американски президент Доналд Тръмп – това е играчът, който диша все по-често във врата на Рони О‘Съливан и показва необходимото ниво, за да се изправи срещу него  и да разклати силно лидерската позиция. В следващите месеци предстои да разберем какво още ще ни предложи снукърът.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: