Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
След изключително скандалния и шумен развод той се завръща ударно с нов филм
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:39 / 19.03.2024Коментари (0)1210
©
Филмът с Джони Деп "Жана Дю Бари" прави своя дебют в американските кина, което бележи завръщането на актьора на американска почва. Ограниченото разпространение обаче може да направи филма незабележим.

Макар някога огромна касова звезда, актьорът не е имал голяма холивудска роля след съдебните си проблеми с бившата съпруга Амбър Хърд. Неотдавнашният френски филм на Деп "Жана Дю Бари" отбеляза значителен успех в чужбина, което доведе до пристигането на филма в Съединените щати. Това обаче може да не е триумфалното завръщане у дома, което феновете на Деп чакаха, и може да трябва повече, за да върне актьора обратно в Холивуд.

Водейки до известния процес на Деп за клевета срещу Хърд, той беше уволнен от няколко големи проекта, включително франчайза на "Карибски пирати" и "Фантастичните животни и къде да ги намерим". В делото срещу бившата си съпруга Деп отбеляза, че нейните претенции значително са ограничили работата му и за известно време изглеждаше, че дните на славата му са към своя край. Въпреки това, победата на актьора изглежда изтри лошото впечатление, което може да е оставил у някого, с което феновете се надяваха, че Деп може да се върне към касовите хитове.

Филмът от 2023 г. "Жана Дю Бари" е историческа драма, в която Деп играе крал Луи XV. Режисиран е от френската актриса и режисьорка Майвен Льо Беско, която също играе ролята на мадам Дю Бари, която става любима любовница на крал Луи. Сценарият е изцяло на френски, което прави играта на Деп още по-интригуваща. 

Премиерата на "Жана Дю Бари" беше на филмовия фестивал в Кан през 2023 г. и получи седемминутни овации, които разплакаха Деп. Това несъмнено беше триумфално завръщане на екрана за актьора от "Карибски пирати“ – момент, който оправда тежките усилия да изчисти името си в съда.

В крайна сметка филмът доказа, че Деп все още има лоялна фен база в Европа, но американската публика все още чака своя ред да подкрепи усилията на актьора – за щастие, този шанс ще дойде на 2 май 2024 г., когато "Жана Дю Бари"  ще се появи в кината в САЩ.

За съжаление, не всички фенове на Деп ще имат достъп до американското издание на Луи XV. Филмът идва само в 500 кина на 2 май 2024 г., значително по-малко от 4163 кина, в които е излъчен последният филм на Деп в САЩ - "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд". 

В крайна сметка това означава, че повечето фенове на Деп ще трябва да изчакат, докато филмът достигне платформа за стрийминг, преди да могат да гледат голямото завръщане на актьора и в момента няма информация кога ще се случи това. 

Фактът, че Деп все още работи и поема амбициозни проекти, които го предизвикват като актьор, е добър знак, че той в крайна сметка ще намери пътя си обратно към големите холивудски блокбъстъри. Въпреки това е трудно да се каже дали френския филм ще бъде голямото му завръщане.

Освен това все още не е ясно дали Деп изобщо се интересува от това да се върне да работи с някое от студиата, които го поставиха в черния списък по време на този тъмен период, довел до процеса за клевета.

Деп има дълга история на работа с Тим Бъртън и като се има предвид запознатостта на този режисьор с противоречията, изглежда вероятно той отново да избере звездата от Алиса в страната на чудесата в бъдещ филм. Но тъй като Бъртън често работи с Дисни, това също може да е сложно. Независимо от това, Деп винаги е приемал роли, които го интересуват, което означава, че инди филмите не са му чужди. Независимо дали Холивуд и Деп изглаждат различията си и правят повече блокбастъри, или не, актьорът със сигурност отново ще украси американските екрани с "Жана Дю Бари".

Още по темата: общо новини по темата: 5079
27.04.2024 »
27.04.2024 »
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/847 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: