Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
След Зуека и Мис "България" иска да емигрира: Терминал 2 е по-добрата алтернатива
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:14 / 08.09.2021Коментари (0)422
©
Мис България 2012 Габриела Василева обмисля да емигрира. Така в рамките на месец тя ще е вторият известен българин, напуснал родината ни, след като преди десетина дни стана ясно, че Зуека се е преселил в чужбина.

Решението си хубавицата взима, след като преди няколко дни преживява неприятна ситуация на пътя и разочарованието от държавата ни минава критичната си точка. Габриела има спречкване с шофьор, който й се нахвърля след маневра. Въпреки опитите на миската да потуши мирно скандала, това не се случва. Никой не оказва и помощ на Василева в напечената ситуация, предава "България днес".

"Случи ми се нещо, което бях гледала само по новините. Няма да качвам снимки и да влизам в подробности. Агресията по пътищата е нещо толкова гнусно и показващо безмозъчността на някакви нищожества, наричащи се мъже. Не е мъжко и не си много силен, когато се правиш на голям мъж пред по-слаби от теб. Не знам има ли, няма ли такава държава, има ли, няма ли Бойко, Слави, Мая и сие, ама никой няма как да оправи нещо гнило отвътре. И въпреки коронавируса пак Терминал 2 на летище София ми изглежда много по-добрата алтернатива!", заяви емоционално Василева.

Миската е голяма почитателка на живота в Италия и признава, че тази държава никога няма да й омръзне. Затова най-вероятно новият адрес на Василева да се окаже именно на Ботуша.

Габриела се разочаровала и от това, което вижда в социалните мрежи, и затова ограничила тяхното използване. Въпреки това една нейна публикация през последната седмица предизвиква сериозна полемика и миската отнесе солидна доза нападки.

"Като ме видите с кучето ми Мортимър, не цвилете, не викайте, не скачайте и най-вече не го пипайте. Да знаете от мен, че показва възпитание и култура, когато първо попитате: "Може ли да погаля кучето?". Научете и децата си на това нещо. Елементарно е. Все пак аз не съм тръгнала да крещя (пък било и от кеф) срещу децата ви, не ги стискам за главата и не ги мачкам. Не ми е приятно, не мисля и че на тези от вас с деца би им. Не желая да ме разбирате какво, как и защо, казвам го. Замислете се вие възпитали ли сте децата си на правилно отношение към животните", избухна със силни думи в социалните мрежи Василева.

Майки мигновено я нападнаха, че изпада в крайности и говори глупости, което миската не прие никак добре. Родителки заявиха, че това са нормални реакции от деца и няма нищо лошо. Обвиниха я и, че е прекалено злобна.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: