Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
След "Капките" Геро остава на екран, Рачков не
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:29 / 28.04.2024Коментари (0)997
© Facebook
Шоуто "Като две капки вода" приключва актуалния си 12-и сезон на 13 май, но водещият Герасим Георгиев-Геро най-вероятно ще остане в ефир поне още месец и половина или дори два. Неговото ново предаване "Скрита самоличност" се очаква в ефир след финала на "Капките" и нищо чудно да се излъчва в същия ден и по същото време.

Лятото като цяло се смята за мъртъв сезон в телевизиите и те не залагат кой знае колко на програмата си в горещите месеци, когато хората по-рядко стоят пред екраните. В последните години обаче тази тенденция все повече се променя, особено в Нова тв, където вече имат навик да подготвят специални предавания, които излъчват между основните тв сезони. 

Едно от тези предавания е "Черешката на тортата". То върви или около Нова година, или в началото на лятото, за да осигурява свежа програма за зрителите, поддържайки интереса им, без да се харчат много пари в традиционно по-слабите откъм рейтинг месеци.

Такова предаване се очаква да бъде и "Скрита самоличност". Проектът бе огласен от Нова още преди повече от месец. Тогава започна и набирането на документи на кандидати за участие, което продължава и до днес. Според слухове, първата партида участници вече е избрана, а идеята е шоуто да тръгне още през май, вместо да се отлага чак за следващият основен тв сезон, който стартира през есента. Това все още се обсъжда и твърдо решение не е взето, така че е възможно в крайна светка и да отложат шоуто, но по-вероятно е да го пуснат още следващия месец.

Очаква се предаването да се излъчва на запис, което ще освободи лятото на водещия Герасим Георгиев-Геро и на останалите хора, ангажирани в проекта. Основната идея в предаването е участникът в съответния епизод да познае професиите на осем души. Той се изправя пред тях, като разполага със списък с техните професии и някои факти от биографиите им. Целта му е да разбере кой факт или професия за кого се отнасят. Голямата награда е 100 хиляди лева. Колкото повече самоличности бъдат отгатнати, толкова повече расте сумата, но в случай, че играчът не разпознае съответния скрит участник, губи играта.

В "Капките" вече рекламират новото шоу, обещавайки да стартира "съвсем скоро". Това е знак, че планираният старт е след броени седмици. От Нова тв обаче все още не са съобщили конкретна дата за старта. Явно тя все още не е уточнена, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 5388
13.05.2024 »
13.05.2024 »
13.05.2024 »
13.05.2024 »
13.05.2024 »
13.05.2024 »
предишна страница [ 1/898 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Отказът от АЕЦ "Белене"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: