Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слави стана по-богат
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:48 / 27.05.2022Коментари (0)421
©
Слави Трифонов е скъсал завинаги с родното си село Тодорово, по-известно с бившето си име Учиндол, и е разпродал всички имоти на покойния си баща, които приживе бай Тодор стопанисваше и увещаваше сина си да не се отказва от тях.

Съвсем наскоро Дългият продал терен с внушителните размери от 3600 квадрата, познат на местните като някогашното военно поделение, на млада жена на име Симона. Парцелът Трифонов бе пуснал за продажба през миналата есен. Няма и година по-късно успял да се отърве от него срещу крупна сума пари. 

Преди години учиндолецът купил земята почти на безценица. Плановете му били да вдигне там чифлик с градини и басейни по поръка на своя баща, но след смъртта на дядо Тодор през 2017 г. строежът се разсъхнал. За да подготви терена, Слави срутил всички постройки от славното войнишко минало, с които купил поделението. После платил и да му направят проект за голяма къща, който също продаваше на кандидатите за собственици, но новите стопани искали да ползват мястото за земеделие, а не да вдигат палат, защото нямали възможностите на Трифонов.

Миналата година стана ясно, че Слави е харизал и бащината си къща в селото. Новината потвърди и Янчо Итов кметски наместник на населеното място. Според него в имота на Дългия вече имало новодомци младо семейство, което направило освежителен ремонт на постройката. 

В последните години къщата, в която преминава детството на чалга политика, пустееше и бе оставена на произвола на съдбата. Единственото, в което маниакалният на тема сигурност Трифонов бе инвестирал, бяха охранителни камери, които да вардят празния имот от любопитни хора. Допреди баща му да издъхне, къщата бе добре поддържана. 

В момента Слави обитава луксозното си 5-етажно имение в столичния квартал Бояна, което е под денонощна охрана и разполага с нечувани екстри, като басейни, винарна, джакузита, вътрешен асансьор, японска градина, собствен фитнес, панорамна тераса и още десетки скъпи екстри. Трифонов притежава и редица други лукс имоти в столицата и провинцията, които не благоволява да декларира пред КПКОНПИ вече една година, макар да е задължен от закона да го направи, тъй като бе депутат в краткосрочния 45-и парламент, пише "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: