Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Скандал! Дисквалифицират Хасан и Ибрахим като победители в състезание в САЩ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:50 / 15.07.2015Коментари (14)321
©
Организационният комитет на "Американ протеже" е изпратил писмо до близнаците пианисти от Шумен Хасан и Ибрахим Игнатови, че ще бъдат дисквалифицирани като победители в състезанието в САЩ, тъй като са нарушили строгите правила за поведение в "Карнеги хол", пише "Телеграф". Причината за острото писмо до 11-годишните момчета е баща им Денис Игнатов, който въпреки изричната забрана снимал и качил три клипа с изпълнения в YouTube. Тази пролет талантливите близнаци спечелиха първи места, а за да сбъдне пътуването им до Америка, правителството им отпусна 20 хиляди долара.

"Скъпи Ибрахим Игнатов и Хасан Игнатов, получихме много имейли от родителите на други участници, изясняващи, че вашите родители или гости са правили видеозаписи и са ги качили в YouTube", пишат от конкурса.

"Ние очакваме участниците да са прочели ръководството за рецитала и да са осъзнали, че "Карнеги хол" е икона за музикантите, като музей със собствени традиции. Очакваме участниците да покажат своето най-добро поведение и респект към правилата на залата и ограниченията", се казва още в писмото, в което се настоява за свалянето на трите клипа от сайта.

"Американ протеже" ще дисквалифицира близнаците заради наглостта и липсата на култура на бащата. А бяха тръгнали да прославят България, нали заради това правителството им подари сумата от 20 хиляди долара", избухна във Фейсбук доскорошният мениджър на момчетата - живеещата в Ница българка Дора Пенева-Вилчек. Още през април тя запознала Денис Игнатов и семейството му с меморандума с правилата за концерта на 23 май. В него с червен удебелен шрифт е посочено, че правенето на снимки и видеозаснемането е строго забранено както в "Карнеги хол", така и в бекстейджа през цялото време.

"Свързах се с това семейство заради децата. Бях прочела, че в Шумен и в училището ги тормозели и не ги искали. Исках да им помогна не само като пианисти, но и да преодолеят заекването с помощта на добър логопед психолог", връща лентата Дора. Тя предложила на голямата фамилия да се настани в неин имот на 20 километра от Варна, за да могат момчетата да се запишат в музикалното училище там. Тъй като съдбата я оставила преди една година сама, а нямала и собствени деца, установила контакт с Игнатови и разбрала за проблемите им, решила да помага доброволно като техен мениджър. Нещо повече, направила завещание, в което оставяла на близнаците имота си в село Здравец, Варненско.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.07.2015 г.
+1
 
 
Нормално... То цяла България си пати заради малцинствата :)
+2
 
 
Глупав баща се хвали, децата понасят щетата. Харесвам В·
Aнонимен
на 15.07.2015 г.
+3
 
 
хахахахаха голяма работа, освен да обявим национелен траур и всеобща колекта за връщане на доларите. Това да не е булгаристан ! хората там си имат утвърдени сто годишни правила, които се спазват от всички. Да върне сега парите баща им и много да не реве, защото положението на държавата ни е много зле и няма нужда да се жалват некви сополанковци.
+3
 
 
всъщност в youtube е пълно със клипове и снимки от american protege... от carnegie hall
You can't rely on other people to make you happy
на 15.07.2015 г.
+7
 
 
Айде сега бащата ако обича да върне на държавата 20-те хиляди, които му бяха отпуснати от нашите данъци, а Бай Ганя решил пак да се прави на интересен. Снимай си ги в къщи бе, Ганьо, пък пак си ги качи у ютубето като искаш да ги покажеш на родата. Ей, селяннина от селото можеш да изкараш, ама селото от селянина не. После тук всички знаят да обясняват как такива забрани като тук нямало никъде по света, а като идат да видят света се оказва, че има много по-жестоки забрани, но ние сме си ние и никой не може да ни каже какво да правим и какво не. Ужас! Горките деца, те не са виновни, но ще страдат заради баща им.
+5
 
 
И веднага ми идва на ум "До Чикаго и назад". Тоя Бай Ганьо няма умиране... :)
-5
 
 
Майната им на американците с техните ши*ани правила.Няма как да вземат таланта на тези невероятни деца.Наглите гринговци могат да си врат носа навсякъде по света,да нарушават безогледно международно подписани правила,ама техните - не,щото нали,те са САЩ - нагли,безочливи,арогант ни.На които всичко им е позволено.Нека знаят прочие,всяка империя загива още със създаването си.Може да е бавно,в продължение на векове,но заги ва мъчително и в агония. Впрочем какво очакваме от твари,които още убиват себеподобните си с ел. ток или отровни химикали и на всичкото отгоре се преструват на хуманни.
Aнонимен
на 15.07.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Пак се прочухме с простотията си и осрахме готова работа! Поне да ги беше качил във Vbox-а.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: