Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ще я познаете ли? Има доза прилика
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:19 / 05.04.2024Коментари (0)1032
©
Даяна Спенсър определено е една от най-харесваните и коментирани личности в британското кралско семейство, дори близо 30 години след смъртта й. Нейният дух продължава да бъде жив не само благодарение на всички, които не спират да й симпатизират, но и чрез нейните близки, които често ни напомнят какъв прекрасен човек е била.

Тази седмица братът на принцесата публикува в профила си в Instagram невиждана досега тяхна обща снимка от детските им години. На нея е запечатан първият учебен ден на Чарлз Спенсър през септември 1986 г.

Снимката е направена от бащата на двете деца Джон Спенсър, точно преди да ги закара на училище. На нея принцеса Даяна е на седем години, а брат й - едва на четири, когато започва своето образование. 

Той позира заедно със сестра си, и двамата в униформи на училището, което са посещавали - Silfield, или както той го определя - "едно прекрасно основно училище в Норфолк". Той е учил там четири години, преди да се премести в друго учебно заведение, интерната Maidwell Hall. За него той говори в биографичната си книга A Very Private School, където за пръв споделя и че е бил жертва на сексуално насилие именно по това време.

Днес, десетилетия по-късно, Чарлз Спенсър признава, че въпреки много близката си връзка със своята сестра, нито тя, нито някой друг от обкръжението му тогава е предполагал на какво е бил подложен по време на ученическите си години. 

Принцеса Даяна е била изпратена в друго училище, където да продължи образованието си, и двамата с брат й са се виждали само през ваканциите. Но той не си спомня някога да е повдигал въпроса за сексуалното посегателство над него. И тя така и никога не разбира за преживяното, въпреки че се е грижила за него "от бебе", пише People.

По-големите сестри на Чарлз Спенсър Сара и Джейн също разбират за случвалото се в момчешкия интернат едва преди година и половина, което ги е накарало да се чувстват наистина "ужасени" и неприятно изненадани.

А братът на принцеса Даяна признава, че разговорите с него съученици в днешни дни, от които разбира, че те са минали през същия кошмар, са го накарали най-сетне да сподели за този най-труден период от живота си, предава lifestyle.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 5452
16.05.2024 »
16.05.2024 »
16.05.2024 »
16.05.2024 »
16.05.2024 »
16.05.2024 »
предишна страница [ 1/909 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
Двойно убийство в Пловдив!
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: