Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сериозна загуба очаква представителите на една зодия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:45 / 14.07.2019Коментари (0)518
©
Хороскоп за днес, 14 юли

Овен

Има някои неизяснени отношения, които искате или ще трябва да разрешите днес. Не действайте пристрастно, защото вечерта ще се терзаете за онова, което не сте направили, защото съзнанието ви е било замъглено.

Телец

Не е изключено да загубите нещо важно, затова не се разсейвайте. Имате сериозни шансове за успех, ако не се впечатлявате от всички дребни произшествия, които ви се случват.

Близнаци

Днес бихте могли да имате не малка полза от заниманията си. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите и реда в онова, което вършите. Но като цяло късметът е на ваша страна.

Рак

Ненужната упоритост може да ви доведе до сериозни загуби, бъдете по-отстъпчиви и проявете гъвкавост по финансовите въпроси. Бъдете готови за изненади от всякакъв характер.

Лъв

Днес се опитайте да запазите спокойствие, независимо от това, какво се случва. Със сигурност ще има доста провокации от най-неочаквано естество.

Дева

Може да ви се наложи да заминете за някъде, но това би ви донесло предимно приятни емоции. Късметът е с вас. Днес е уязвимо най-вече гърлото, така че не прекалявайте със студените напитки и ограничете бирата.

Везни

Съвсем не лош ден, особено ако не се впечатлявате твърде много от поведението на околните. Просто се отпуснете и наблюдавайте, съзерцавайте и се потопете в енергята на лятото.

Скорпион

Нещата ще се стекат във ваша полза още от сутринта. Няма да се чувствате неудачници, дори напротив. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат.

Стрелец

Малко некомфортно ще се чувствате в собствената си кожа. Не прекалявайте с изискванията към себе си, и вие имате някакъв праг на поносимост. Важното е да запазите вярата в хората, независимо какво са ви причинили някои отделни екземпляри.

Козирог

Още от сутринта ще се чувствате под напрежение и то не само заради жегата навън. Главната причина за това да се чувствате некомфортно са най-вече вътрешните ви страхове. Всъщност те имат известни основания, но чак пък да се тръшкате. Върнете си оптимистичния поглед към света.

Водолей

Много бързо ще се наложи да влезете в крак с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш гръб, така че бъдете готови да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.

Риби

Днес ще се наложи да направите кратка финансова равносметка, за да знаете как да продължите по-нататък. Съвършено нови неща не е препоръчително да започвате, по-добре приключете със старите.

Още по темата: общо новини по темата: 556
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/93 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: