Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сексът остава мираж за една зодия, друга се бори със служебни неприятности
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:13 / 05.11.2020Коментари (0)513
©
Дневен хороскоп за 05.11, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Напрегнати сте заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност. Премълчавайте и ще спечелите уважението на околните, особено на вашите колеги и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес. На вашето работно място следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ще ви поканят на романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия. За несемейните новото познанство може да се окаже завладяващо.

ТЕЛЕЦ

Преди обед не избързвайте с критиката към колегите си, нито с желание да блеснете със способностите, които те оценяват и без да им ги натрапвате. Създавате предпоставка за служебни конфликти  заради невъзможността да реагирате спокойно. Поставете началото на нови занимания. Умората след работа ви вреди, ако сами не се постараете да се разтоварите от напрежението. Разходете се из парка със семейството си или се вижте с приятели. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимите си и брачните си половинки. 

БЛИЗНАЦИ

Не позволявайте на когото и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, защото качеството няма да е добро и ще се изложите. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Деловите разговори са успешни, ако са проведени в неформална обстановка. Направете крачката към изясняване на отношенията си с вашите близки. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове. Не се отказвайте и от желаните сексуални наслади.  Ако познанството е разочароващо, прекратете отношенията си в зародиш, за да избегнете бъдещи страдания.

РАК

Ваши делови партньори споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да започнете кампания за популяризирането им. Прекалената активност на работното място ви вреди. Стремежът към успех и желанието ви да разрешите бързо всичките си задачи води до грешки. Не избързвайте в нищо. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението, но причината е в близките ни, на които не можете да обясните причината за закъсненията си. Хармонията в дома ви за пореден път е подложена на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени. 

ЛЪВ

Преценете дали да предприемете делово пътуване зад граница, или да се заемете със служебните си задачи, въпреки че може да няма ограничения. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша полза. Общуване с колегите ви е хармонично. Не избързвайте в действията си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия успех, но и с приятно чувство. Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до половинката ви, а вие добре знаете от кого идват, но отказвате да го изолирате от вашето обкръжение. Очаквайте отказът на интимната си половинка от сексуални удоволствия.  

ДЕВА

За да успявате и да сте доволни от себе си не надценявайте възможностите си в този ден и не надскачайте себе си, защото умората ви вреди. Избегнете рискованите сделки. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в задачите си. Помислете дали не грешите, че отказвате допълнителна работа. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не са изключени проблеми с колегите ви, заради опита им да ви пречат на работата, въпреки че вие им помагате и на тях. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. От вас зависи как ще организирате времето си сред работа, дали вечерта ще имате посещение на приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради гости, които отказват да си тръгнат, въпреки че на следващия ден сте на работа - повод да ги отпратите. 

СКОРПИОН

Днес ви предстои да изживеете положителни промени в материално отношение, свързани с допълнителна работа. Не позволявайте да ви прекъсват докато работите, за да отхвърлите задълженията си по-бързо. Деловите разговори са успешни. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен, при това сериозен и трудно обратим към по-добро. Помислете за създаване на семейство, ако не сте обвързани и съхранете хармоничните си отношения. 

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни и е по-добре да ги отложите. Вечерта не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден. 

КОЗИРОГ

Без колебание направете необходимите служебни промени, дори и ако се налага да уволнявате подчинени. Резултатите от постигнатите материални успехи очаквайте след известно време. Случайните делови запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от полза. В състояние сте да получите признание. Време е да внесете хармония и в отношенията с колегите си, за да имате повече време за личния си живот. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се от сутринта за умишлено създавани ви трудности на работното място, за да се откажете от плановете си. Не се карайте с колегите си, а им обяснете че няма да се случи и ще намерите начин да се справите. Не е изключено, въпреки препятствията, някои неочаквани, да имате успехи и да научите за предстоящи стабилни приходи. Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове. 

РИБИ

Не е благоприятна за вас активната работа в този ден. Не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори от предишните дни, които днес обсъждате и колегите ви кипят от ярост. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас. Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: