Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сашо Кадиев не си губи времето! Очаква ли дете от любовницата си?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:34 / 28.08.2021Коментари (0)463
© Инстаграм
Александър Кадиев май е на път да се сдобие с второ дете. След като преди 6 години бившата вече жена на актьора – Таня, го дари с дъщеричката му Кати, сега и новата му любима – Ивелина Чоева, изглежда бременна. В последните седмици тя е подозрително напълняла – нещо, което не се връзва с нейната професия на модел по никакъв друг начин освен чрез предстоящо майчинство.

Сравнението между вида на Ивелина Чоева преди няколко седмици и сега показва видима разлика в теглото на манекенката. Високата и изключително слаба доскоро красавица е започнала видимо да пълнее. Въпреки че коремът й все още е плосък, задните части, бедрата и ръцете й са значително наедрели и това едва ли е случайно. С професия като нейната няколко килограма в повече означават безработица. 24-годишната манекенка обаче не само че не изглежда притеснена от промените в теглото си, а напротив – от всички кадри, които публикува в социалните мрежи, личи колко е щастлива.

Тези дни тя е в Италия заедно с любимия си – Александър Кадиев. Това е първата обща ваканция на младата двойка за лятото. Преди нея Ивелина беше с приятелки в Гърция, а после – за малко на родното Черноморие, където се снима с бившата жена на мъжа си – Таня. Едва сега – в края на август, младото момиче може да се порадва на спокойствие на гаджето си. С двойката пътуват и Александра и Даниел Петканови, които услужливо снимат манекенката и публикуват кадрите в социалните мрежи. От клиповете личи огромната промяна във фигурата й. Съдейки по вида й, Ивелина е качила поне 5-6 килограма в рамките на не повече от месец. Това едва ли се дължи единствено на вкусната италианска пица. Най-вероятно манекенката има по-сериозна причина – предстоящо майчинство, пише "Уикенд".

Известно е, че майката на Сашо – Катето Евро, не обича новата си снаха. Тя е влюбена във внучка си Кати, а оттам идва и силната подкрепа към бившата жена на Кадиев – Таня. Брюнетката също уважава бившата си свекърва и я обича почти като майка. Самата Таня поне външно се държи така, като че ли няма нищо против новата връзка на актьора. За свекърва й обаче е по-трудно – възрастната актриса отказва всякакви контакти с манекенката. Но едно бебешко гласче най-вероятно ще я размекне. Тя едва ли би устояла пред чара на второ внуче.

Ивелина Чоева и Сашо Кадиев имат връзка от 2 години. За повечето двойки подобен период от време е повече от достатъчен, за да решат да имат общо дете. Манекенката изглежда доста млада, за да става майка във време, в което повечето жени започват да мислят за деца едва след 30-та си година. Но пък актьорът вече наближава 40-те и не е изключено той да е натиснал влюбеното момиче да побърза с бебето.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: