Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Само за две години EON вече е част от ежедневието на над 600 000 потребители
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:17 / 27.04.2023Коментари (5)304
През април иновативната ТВ платформа EON на Vivacom отбелязва две години на българския пазар. От лансирането й през 2021 година до днес интерактивната телевизия е предпочетена от над 600 0001 потребители в цялата страна.

"С лансирането на EON Vivacom промени начина, по който българските потребители гледат телевизия и резултатите, които постигнахме за този кратък период, са доказателство за това. Само за две години EON TV да се наложи като предпочитана платформа за цялото семейство, благодарение на своята уникална комбинация от над от 200 канала, ТВ архив до 7 дни за всички канали и внушителна видеотека с над 15 хиляди заглавия. Всичко това с високо качество на картината, с възможност за гласово търсене, персонализирано съдържание на цели 5 профила, както и спортен режим. А на отличения с награди EON Smart Box, който превръща всеки телевизор в смарт, могат директно да се заредят множество игри и приложения. ТВ платформата е резултат от научно-изследователска и развойна дейност, в която United Group инвестира сериозни ресурси. Това ни дава възможност непрекъснато да въвеждаме иновации и да отговаряме бързо на променящите се и все по-високи изисквания на нашите клиенти", сподели Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

“EON TV е перфектното решение за всеки дом. Вече две години потребителите на EON разчитат на платформата всеки ден, за да се информират и забавляват на всяко устройство, навсякъде и по всяко време. Убеден съм, че всеки, докоснал се до нея веднъж, не може да си представи да ползва друга услуга, тъй като EON предлага перфектната комбинация от много богато съдържание, интерактивни функции и персонализация. Нашите клиенти имат на разположение богат избор от телевизионни канали и видеотека с филми, сериали, документални поредици, детски канали и други. Имат още богат набор от интерактивни функции и възможност за персонализация – създаване на профил за всеки в семейството за по-лесен достъп до любимото съдържание, включително детски профили и специално дистанционно в подходящ дизайн за повече контрол за най-малките потребители“, каза Любомир Малоселски, директор "Продукти и услуги“ на Vivacom.

Благодарение на последната иновация, която Vivacom лансира преди месец на българския пазар – 5G HOME INTERNET – EON вече е достъпен навсякъде и по всяко време. Уникалното предимство на новата услуга е именно комбинирането й с иновативната ТВ платформа EON, в резултат на което клиентите на Vivacom вече могат да гледат EON с високо качество навсякъде, където има 5G мрежа на Vivacom. По този начин разнообразието на EON пакетите – LIGHT, FULL и PREMIUM – вече е достъпно и за клиенти дори и в райони без достъп до оптичната мрежа на Vivacom.

Всички пакети на интерактивната ТВ платформа вече са достъпни за потребителите в цялата страна и всички желаещи да се присъединят към голямото EON семейство могат да се възползват от специалната оферта на Vivacom за абонамент само за 1 лв./мес. за първите до 4 месеца. Повече информация за услугата EON, възможните комбинации и промоционалните условия могат да бъдат открити на www.vivacom.bg/bg/eon.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. VIVACOM е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Платена публикация.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да бе всички се оплакват че много прекъсвало.....още не са стиковали нещата явно ,обадиш им се трябвало някави кабели ала-бала да замажат положението при тях всичко било наред,а кажи им нещо.....
на 27.04.2023 г.
0
 
 
с две думи 600 000 балъка.
0
 
 
много често вечер прекъсва за няколко секунди ЕОН
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: