Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
С ново шоу Димитър Рачков в битка срещу четирима за зрители
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:10 / 26.08.2022Коментари (0)390
©
Битката за рейтинг в телевизиите започна! С края на лятото и прибирането на хората от ваканции се дава старт на есенния тв сезон.

Както обикновено, войната за зрители ще бъде между двете големи телевизии – Би Ти Ви и "Нова". За поредна година родните тв гиганти залагат на утвърдени и доказани водещи. Една от най-големите битки ще е през уикенда, когато комик №1 Димитър Рачков се изправя с новото си шоу срещу Галена, Дара, Иван Лечев и Любо Киров, които отново ще са ментори в популярното предаване "Гласът на България".

Този път Рачков ще се бори за вниманието на аудиторията с различно шоу. "С Рачков всичко е възможно" е новият проект на актьора. Всяка седмица водещият ще посреща осем от топзвездите на България, за да ги изправи пред забавни предизвикателства, заредени с много смях, пише "България Днес".

Рачков ще има сериозна конкуренция. Той трябва да се изправи в битката за рейтинг не само с много харесвано предаване, но и с такова, което има и цели четирима водещи. "Гласът на България" стартира в ефира на Би Ти Ви на 4 септември. Това ще бъде 9-и сезон за музикалното шоу. Ментори и през тази година остават Галена, Дара, Любо Киров и Иван Лечев.

Най-голямата новина в ефира все пак е завръщането на Ники Кънчев на малкия екран. Бившият водещ на "Стани богат" е лице на чисто нов формат по родните ширини - "Голямото преследване". Куиз шоуто стартира на 5 септември в ефира на Нова. Ще се излъчва делничен ден от 18,00 часа. А наградата, която участник може да спечели с ума и знанията си, достига до 200 000 лева.

В същия ден и същото време, но по другата частна телевизия – Би Ти Ви, започва поредният сезон на "Стани богат". Водещ отново ще е Михаил Билалов.

В праймтайма битката за рейтинг е дълбоко позната. Би Ти Ви традиционно залагат на "Фермата".

За продукцията на Иван и Андрей това ще бъде осми пореден сезон. Тази година в предаването ще влязат доказани войни на арената от предишни сезони. Сред тях личат имената на част от победителите през годините - Веселка Маринова, Яни Андреев и Деян Каменов, по-известен като Дидо от Д2. А в медиите се шушука, че Иван и Андрей готвят голяма изненадата. Според слуховете прага на "Фермата" ще прекрачи известен спортист. Стартът на шоуто е 3 септември.

Конкуренция на "Фермата" от страна на "Нова" отново ще бъде "Игри на волята". Предаването приковава вниманието на куп зрители и всеки следващ сезон е все по-успешен. Продуцентите отново залагат на доказаните Димо Алексиев и Ралица Паскалева за водещи. Снимките на риалити формата вече приключиха. Победителят е ясен. А стартът на новия сезон на "Игри на волята" е в началото на следващия месец.

През уикендите борбата за зрители също ще бъде ожесточена. "Нова" изпратиха в историята "Маскираният певец". Форматът, който бе любим на мало и голямо, е вън от ефира. На негово място ще се излъчва новото шоу на Маги Халваджиян "Звездите в нас". Водещи ще са емблемите на "Господари на ефира" Ненчо Балабанов и Мария Игнатова.

От БНТ още не са обявили програмата си. Очаква се от "Сан Стефано" 29 да включат няколко различни шоупрограми, но ще очакваме да видим дали те ще могат да се конкурират с Би Ти Ви и "Нова". През миналата година обществената медия опита да пребори двете големи телевизии с два формата - "Музика безкрай" с водещ Деси Добрева и "Любимците на България" с Миро. Предаването, чието лице бе популярният музикант, пожъна успех.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: