Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ретрограден Марс ще създаде малък ад! Какво да очакваме?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:47 / 30.10.2022Коментари (1)362
©
Марс започва своя ретрограден период на 30 октомври, но е вероятно вече да усетим ефекта му преди този ден.

Марс е планетата, която управлява нашите енергийни нива, нашата способност да предприемаме действия и нашите чувства на мотивация. С навлизането на Марс в своята ретроградна фаза, тези области от нашия живот може да попаднат на фокус по някакъв начин. Може да започнем да поставяме под въпрос мотивацията си. Ретроградният Марс може да се прояви по различен начин за всеки, но е известно, че това е малко бавно време. Това също може да доведе до "прегаряне“ или нужда от истинска почивка и период на възстановяване.

Мислите са устремени към практическата страна на живота. Хората стават по-отговорни, по-организирани и сдържани в емоциите си. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност. Бъдете чисти в своите помисли. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех.

6 лунен ден е първият от “благословените дни". Пасивен период.  Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Това е също период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Денят дава възможност на човек да мисли за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, да има  повече целувки и прегръдки.

Слънчев календар – 14 слънчев ден - Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение и да се отдадете на активна почивка. Добре е да се погрижите и да нахраните животните, включително бездомните. Също така добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Леле, кви са тия глупости?!? Не стигаше "ретроградният Меркурий", сега и Марс, хахаха.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: