Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Разбирате от кино? Вижте как да се изявите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:26 / 17.02.2021Коментари (0)696
©
Все повече букмейкъри разчупват своята платформа, предлагайки нещо повече от правенето на спортни прогнози. Да, най-вероятно сте забелязали и наличието на професионалните онлайн казино предизвикателства, но не говорим дори за него. Фокусът ни е насочен в една друга приятна сфера, а именно възможността да правим интересни прогнози за секции извън спортната. Най-често ще забележим наличието на малко по-специални предложения като така наречените залози "Развлечение". Именно те са глътка свеж въздух за истинските почитатели на киното. Защо? Ако разгледаме малко по-внимателно секцията с предложения на оператора буин, веднага ще открием именно тази секция, в която присъстват възможности за поставянето на залог за наградите "Златен Глобус", наградите "Оскар" и дори сериали.

На какво точно можем да заложим? Ако обърнем внимание на първите награди, там можем спокойно да изберем най-добър филм, след това да заложим на мюзикъл или комедия, както и да изберем кой точно актьор има най-големи шансове да бъде награден. Същото важи и за наградите "Оскар", където битката ще се води за най-добър филм, длъжни сме да отбележим, че фаворит на филмовата индустрия, както и на критиците е именно така наречения "Nomadland", следван от "The Trial of the Chicago 7".

Всеки един от двата филма има своите качества, но с оглед на някои събития от миналата година, както и свободата на главната героиня в първия филм, няма  да е изобщо трудно да разберем защо все повече критици ще изберат именно това заглавие. Ако искаме да обърнем внимание и на един малко по-странен залог, тогава веднага ще имаме свободата да направим номинация за последния актьор, който ще затвори клипа с изгубените актьори през годината - в тази секция ще трябва да изберем дали същият ще е актьор, режисьор или сценарист, както и да изберем неговия пол.

Практически това представляват по-сериозните залози, които присъстват в секцията на кино наградите. Получаваме и промоционалните условия с помощта на bwin бонус кодове ot efirbet и най-важното, е че важат именно за тази секция. Все пак, след като даден оператор дава промоции и бонуси, какво значение има къде точно ще изберете тяхното присъствие? Оригинално решение ще е и добре познатия сериал на Netflix - Love 101. Турският сериал успя да грабне вниманието на световната публика, директно от стрийминг платформата. Историята ни пренася във време, в което група ученици, за жалост не толкова успешни и още по-лошото, с доста тежко реноме, се оказват в окото на бурята, след като единственият им  закрилник - преподавателка, която вярва, че не само не правят нищо нередно, но и практически са доста добри деца, е на път да бъде преместена от Истанбул.

 Единственият вариант да остане е, ако се омъжи - тогава законодателството и позволява да избере място, където да живее. С оглед на това, след като не сме гледали целия сериал, откриваме предложението,  с което ще трябва да разберем как ще започне следващия сезон. Въпросът там е кой точно ще почука на вратата, операторът вече е поставил своите прогнози и докато се появи втория сезон, спокойно можем да инкасираме печалба, поставяйки залог на този  сериал. В секцията ще открием и много други привлекателни залози  и по всичко личи, че същите няма да бъдат приключени скоро и най-вероятно ще се добавят и нови предложения. Не е задължително да бъдете спортни фенове, за да се възползваме от адреналина и шансовете за печалба.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Политическо противоборство в САЩ
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: