Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Радина Червенова стана за резил в "Преди обед"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:51 / 10.10.2021Коментари (0)408
©
Радина Червенова се изложи жестоко с новата си рубрика за психология, която води в предаването "Преди обед" на Би Ти Ви. Зрителите недоумяват как известната водеща се е съгласила да застане зад подобен нискокачествен продукт. Според много от тях темите в рубриката се скучни, представят се твърде повърхностно, а психолозите, които ги коментират в студиото, показват слаба компетентност и сексизъм.

В началото на есенния тв сезон преборилата рака Радина Червенова се вля в екипа на "Преди обед" със силна заявка да прави две нови рубрики с високо качество, както подхожда на нейното наложено с годините име в професията. В понеделник тя обръща внимание на забравени лица от миналото, а в сряда прави "Опасни връзки" – рубрика за психология на отношенията. Идеята е в нея да се разнищват важни казуси от сферата на общуването и да се предлагат възможни решения на проблеми, които зрителите може да имат. Но повече от месец след старта си рубриката се очертава като най-големия провал в продължилата няколко десетилетия кариера на водещата.

Още с първата си тема – летните флиртове, тя претърпя зашеметяващо фиаско. "Толкова сухо и безинтересно беше поднесена темата, че трудно ще грабне зрителя. И точно си мислех, че по-зле не може да стане, и изскочи Ненчо с фокусите", коментира на страницата на "Преди обед" зрител, визирайки и друга нова рубрика в предаването – тази на актьора Ненчо Илчев. Според много зрители начинът, по който е коментирана темата с аферите по време на ваканция, е подходящ за тийнейджъри, но не и за зрели хора със семейства и сериозни връзки. "Според гостите в студиото, за да имаш дълга и щастлива връзка, трябва и двамата партньори да си имат и други партньори!?! Тук възниква въпросът защо, по дяволите, са заедно тогава?", се пита в един коментар. Друг зрител пък прави кратко описание на цялата идея: "Стил: "Лична драма" и ЕЖК (Една жена каза). Явно искат да конкурират Гала".

Следващата тема на рубриката бе "Първата любов". Тя като че ли бе измислена за потвърждение, че идеята е да се гледа от тийнейджъри. Но нещата удариха дъното с темата "Изневери от гледна точка на изневеряващия". Емблемата на качествената родна журналистика – Радина Червенова, бе поканила в студиото психолога Орлин Баев, който успя да си спечели само врагове с мнението, че жените сами подтикват мъжете си към изневери, тъй като не ги обгрижват достатъчно добре. Той успя така да разгневи зрителите, че ги настрои не само срещу себе си, но и срещу цялата рубрика. "Съвсем случайно загледах въпросната рубрика и продължавам да се чудя кому му бе нужно и му хрумна "гениалната" идея да постави Радина Червенова – журналистка със сериозен опит в новинарството, да води рубрика тип "Искрено и лично"? Темите са изключително банални и скучни дори за една средностатистическа домакиня", сочи един от коментарите на официалната страница на "Преди обед". В друг се отбелязва: "Ужасяващо тъпа и ненужна рубрика! Не разбирам на кого помагат!А психологът спокойно може да си изгори дипломата". "Най-глупавата рубрика, която имате. И защо Радина Червенова се е съгласила да я води, не разбирам. Собствени проблеми няма да реши по този начин. А и психолозите са елементарни", убедена е една от зрителки, излели възмущението си в коментар на официалната страница на предаването. Огромната част от пишещите са убедени, че "Опасни връзки" не е хрумка на самата водеща, пише Хотарена.

От други публикации става ясно, че тя е създадена по идея на журналистката Ралица Стефанова, която коментира темите заедно с Радина и поканените в студиото психолози. Преди време тя правеше в "Преди обед" своеобразно риалити за хора със зависимости. С него бе много успешна. Сега обаче търпи огромни критики. Прави впечатление, че в началото е отговаряла на недоволните зрители, но сега вече не го прави. А критичните коментари стават все повече. Рейтингът на рубриката пък е трагичен, така че най-вероятно скоро тя ще бъде тихомълком свалена.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евровизия 2023 г.
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: