Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Раците да се откажат от пътуване, успехът е с Везните
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:08 / 04.12.2020Коментари (0)498
©
Дневен хороскоп за 04.12, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Опитите ви да надскочите себе си няма да бъдат успешни, особено ако имате пропуски в знанията си. Бъдете умерени и търпеливи. Обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие и изчакайте подходящия миг, за да поставите началото. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие. Намерете няколко часа и за себе си и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимите си. 

ТЕЛЕЦ

Постигнете поставената цел като насочите силите си в работа. Не предприемайте необмислени промени, дори и ако сте принудени от обстоятелствата. Докажете на вашите неприятели, че притежавате и положителни качества, ако до този момент сте им показали само отрицателните като самозащитя и сте се хвалили без покритие. Имате възможност да оправите личните си отношения. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите. 

БЛИЗНАЦИ

Трудностите са причина да сте депресирани и напрегнати, защото са комбинирани с предложения за сериозни, но притесняващи ви инвестиции. Успехът е с вас, ако се занимавате със строителство и продажба на недвижими имоти и имате насрочени огледи. Пристъпете към обсъждане на предварително уговорени търговски сделки. Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете. 

РАК

Бъдете отговорни към служебните си задачи. Откажете се от пътуване, без значение дали е делово или лично. Предпазвайте се от ненужни разходи, които ще нарушат финансовата си стабилност. Не се поддавайте на изкушението да предприемете служебни промени. Ако не са обсъдени предварително и с вашите колеги, няма да ви донесат успех, заради липсата на подкрепа. Бъдете предпазливи в думите си и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и със семейните си задължения. Сексът може да ви зареди със сили, при положение че успеете да оправите отношенията с интимната си половинка.  

ЛЪВ

Бъдете скромни в исканията си на работното място. Намерението да печелите повече от колегите си ще ви създаде неприятели, не само заради опита да изземете техни задачи, а защото нямате нужните знания. След като сте засегнали ваш колега за професионалните му качества, защото сте завидели на интелекта му, на всяка цена му поднесете извиненията си, за да не го превърнете във ваш враг. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност. От вас зависи да не допуснете опит половинката ви да ви накаже с лишаване от лишаване от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Предстои ви активна работа от сутринта в този ден, въпреки че може би имате други планове. Неприятности няма да липсват, ако не избегнете критиката към ваши делови партньори. Помогнете на колегите си и без колебание изгладете недоразуменията, възникнали преди време. Прибързаните действия и думи са нежелателни. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако искате да не ви лиши отново от секс. 

ВЕЗНИ

На работното място успехът е с вас, ако сте заети само с професионалните си задължения. Начинанията са нежелателни, защото са плод на импулсивните ви прибързаните ви действия. Не се опитвайте да надминете ваши конкуренти, като надскачате собствените си възможности. Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни. Стабилизирайте семейните си отношения. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата. Вечерта заведете любимите си на ресторант, повеселете се, а след това се отдайте на сексуални изживявания. 

СКОРПИОН

Изгладете финансовите разногласия с партньорите си. Предпазвайте се от конфликти. Проведете или поне уговорете  срещи. Не се колебайте да позвъните по телефона на деловите си партньори, ако нямат възможност да се срещнат с вас лично, но можете да проведете видео среща. Разговорите са важни за вашите планове. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате брак точно днес. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерено агресивни, но и активни.

СТРЕЛЕЦ

Водещ е стремежът ви да постигнете финансова стабилност, но нека не е на всяка цена, защото може да се разминете с целта си. Успехът отново ще споходи работещите в сферата на търговията, които имат възможност да спечелят добри пари от успешни продажби. Очаквайте делови предложения за съдружие. Доверете се на партньорите си. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимната си половинка. Не се опитвайте да господствате над нея. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Отхвърлете най-важните си служебни задължения в този ден и бъдете максимално дейни. Прекалената ви чувствителност към критика е причина за разправии. Не заливайте с яростен гняв колегите си. Не подписвайте прибързано финансови и банкови документи, за да избегнете финансови загуби. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Разводът е едната възможност, а сдобряването и възстановяването на чувствата и сексуалните ви отношения е другата, но със сигурност е по-добрата и е редно да изберете нея. 

ВОДОЛЕЙ

На работното място не очаквайте помощ от колегите си в този ден, защото сте ги ядосали. Справете се със задачите си сами. Очаквайте новина за предстоящи финансови постъпления, които от месеци ви притесняват. Не пропускайте възможността да проведете деловите си разговори.  Професионалните ви изяви ще променят коренно живота ви. Звездите ви дават възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи и днес зависи от вас.

РИБИ

Опитите ви да откриете нова, по-подходяща среда, са породени от желанието ви да се запознаете с хора, които да обогатят живота ви. Очертава се възможност за допълнителна професионална изява. Ако плановете ви са перспективни, а идеите ви носят бързи и стабилни приходи, очаквайте помощ от колегите си. Вашите интимни половинки се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваша позната, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко. Докажете чувствата си и вечерта си дарете незабравими сексуални мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: