Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Първи Национални Награди за Стенд-Ъп Комедия в България
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:29 / 23.07.2021Коментари (0)461
©
Златна статуетка, изработена от масивен бронз и 24-каратово златно покритие ще отличи най-добрите професионални стенд-ъп комедианти в България в първото годишно издание на Golden Mic Stand-Up Comedy Awards.

 

За пръв път в страната ни, предстои да бъдат връчени годишните награди за стенд-ъп Комедия "Golden Mic Stand-up Comedy Awards". Грандиозното събитие ще отличи най-добрите професионални стендъп комедианти, като един от тях ще си тръгне с 31 сантиметрова златна статуетка, с приблизително тегло от 2 кг., изработена от същите материали и със същата технология, използвана още в Антична Гърция, с която се изработват и небезизвестните Оскари. Една истинска титла, която да отличи най-заслужилите артисти.

 

Оценката на артистите ще се състои в няколко етапа, като за да гарантираме абсолютната обективност на събитието, фондацията организатор, както и всички свързани с нея лица, няма да бъдат част от журито, което ще връчи наградата. Едни от най-големите имена от българската комедия и шоубизнес ще журират ежегодните награди - Иво Сиромахов, Мария Игнатова и Димитър Туджаров - Шкумбата, а победителят от всяко годишно издание, ще бъде участник в журито на следващата година.

 

Всеки артист ще има право да кандидатства само с едно свое шоу, което задължително да не е било номинирано в нито една от предишните години. Номинацията, представянето и наградите за всеки артист ще бъдат обвързани със спешъла, с който е кандидатствал, като наградата цели да стимулира артистите да създават ново съдържание всяка година, и така да имат възможност да се включат в състезанието за елитния приз.

 

Тазгодишното издание на събитието ще се проведе в периода 29-31 юли в гр. Бургас, като любезен домакин ще бъде лятната сцена на HashtagPAVILION, разположена непосредствено до бургаския мостик.

 

Годишните награди "Golden Mic Stand-up Comedy Awards" ще се проведат в два етапа чрез гласуване на този сайт. В първия етап, феновете на това изкуство ще гласуват за излъчване на 14-те финалисти. Във втория етап, гласуването на сайта ще определи носителя на НАГРАДА НА ПУБЛИКАТА, а затворено гласуване между всички регистрирали се за участие артисти (без значение дали са били сред номинираните финалисти или не) ще излъчи победителя в категория НАГРАДА НА ГИЛДИЯТА. С наградата ЗЛАТЕН МИКРОФОН ще бъде отличен този, който събере най-висока средна оценка от журито на живото представяне на своето шоу.

 

Наградите "Golden Mic Stand-up Comedy Awards" няма да бъдат просто отличие за най-голяма смешка. Те ще задават посоката на развитие през предстоящите години и ще стимулират новаторството. Ще поставят фокуса към актуалните за обществото теми и ще водят до смислена, конструктивна промяна през годините.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: