Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Проучване: 20% от работещите хора мечтаят да имат връзка с друг човек на работното си място
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:49 / 20.02.2023Коментари (0)303
©
Прибирате се в уютния си дом след дълъг, натоварен работен ден в офиса. Отпускате се, вечеряте, взимате си освежаващ душ и идва време да отпътувате към страната на сънищата.

Заспивате, почивате си, но мозъкът ви съвсем не спи и изведнъж в съня ви се появява ваш колега. Изненада! Макар сюжетът да е плод изцяло на вашата глава и въображение, се чувствате някак странно, нали? Особено на сутринта, когато си припомните съня и ви се струва направо абсурден. Може да е бил дори пикантен. Познахме, нали?

Е, тук е моментът да ви успокоим и да ви съобщим, че няма нищо странно в това да сънувате колега от офиса. Според скорошно проучване, една пета от работещите хора мечтаят да имат връзка с друг човек от работното им място, пише Woman.bg.

Експерти по сънищата пък заявяват, че сценариите, които ни ражда главата, докато си почиваме, показват какво наистина мислим за работната ни среда и какви са желанията ни. А пък по-скучното, но много вероятно обяснение е, че мозъкът ни си почива и е съвсем нормално да "превърта" хората и събитията от деня. Но нека да разгледаме сънищата, свързани с офиса, по-подробно:

Ако сънувате, че сте закъснели

Това означава, че не се чувствате съвсем пълноценни на работното място и сякаш имате усещането, че не се справяте със задачите си. Изпитвате вътрешни съмнения, като може те да не са провокирани от критиката на другите към вас. А би могло и да са напълно безпочвени. 

Ако сънувате, че са ви повишили

Най-вероятно защото мечтаете това да се случи и да получите хубава оценка за работата си. Нещо повече - знаете, че го заслужавате. Подсъзнанието ви е доловило сигнали, че колегите и шефовете ви са доволни от вас. Със сигурност имате положителни мисли към работното си място.

Ако сънувате, че отивате на работа без дрехи

О, да. Определено сте под стрес и усещате огромно напрежение дори само от мисълта да стъпите в офиса. Единственият начин да премахнете страховете си е да осъзнаете каква е причината за тях. Дали задачи, с които ви е трудно да се справяте, или човек, който има негативно въздействие върху вас...

Ако сънувате, че някой заема вашето място

Ако в съня ви изведнъж научавате, че шефовете са ви заменили и друг човек е заел позицията ви, това означава, че сте под стрес. Защото работодателите ви може би често ви припомнят, че не сте незаменими и винаги могат да назначат другиго. Някои шефове намират този похват за мотивиращ, но много често той причинява единствено напрежение и негативни емоции. Отървете се от несигурността си, вдигнете гордо глава и просто си вършете работата. 

Ако сънувате, че ви обират в офиса

Този сън може да е резултат от начина, по който шефовете ви карат да се чувствате в офиса. Сякаш нямате сигурност и сте изплашени, че всеки момент може да ви се случи нещо лошо. Най-вероятно работната ви среда е токсична и трябва сериозно да помислите по този въпрос.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: