Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Проблемен ден за повече от половината зодии днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:47 / 22.10.2019Коментари (0)622
©
Хороскоп на Алена за днес, 22 октомври:

ОВЕН

В този ден сте активни. Започнатите занимания ви носят успех. Въпреки това няма да ви се разминат разправии на работното място, които както винаги, ще пренесете и в дома си. Ако ви накарат да изяснявате отношенията с колегите си, не повишавайте тон и ще преодолеете поредната криза. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

ТЕЛЕЦ

 

Днес сте заплашени от недоразумения в отношенията с хората от обкръжението си. Ако сте по сдържани и сговорчиви, може и да се справите бързо. Не съветвам да се впускате в промени. На работното място трябва положите повече усилия, за да завършите задачите си. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Радвате се на успех в личните отношения, но се пазете да не предизвикате ревността на половинката си заради неочаквано впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими сексуални мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите.

БЛИЗНАЦИ

 

Не предприемайте промени и се откажете от начинанията. Денят не е успешен за разрешаване на делови проблеми. Въведете ред в документацията си. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте! Очертават се проблеми отново в личните отношения. Бъдете търпеливи и не обсаждайте брачния си партньор с въпроси, на които не иска да ви отговори. Любимите ви са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни при подготовката за подписване на договори. Не инвестирайте прибързано, само защото са ви подмамили с големи обещания. Реализирайте предварително обмислените идеи. Не забравяйте да благодарите на хората, които ви помагат. Наясно сте, че ако са ви изневерили няма да простите и ще приключите веднага отношенията с интимния си партньор, но ако вие сте залитнали встрани ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви.

ЛЪВ

Не харчете парите си и не се занимавайте с търговия заради желанието да блеснете пред новите си познати и да докажете, че сте търговци от класа. Ще загубите. Днес се пазете от прекалено вживяване в емоциите на хората около вас, защото си вредите. Не проявявайте излишно съчувствие и не правете непоискано добро. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ДЕВА

Стабилизирайте професионалните си позиции. Бъдете инициативни и настойчиви на работното си място. Не проваляйте изпълнението на поставените задачи. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с критика и ирония колегите си. Отношенията в семейството ви са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Плановете ви на работното място се объркват, заради събития, които се развиват различно от очакванията ви. Бъдете предпазливи и не избързвайте с действията си. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор. Не го правете без да сте го обмислили в детайли! Ще изгубите всичко. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране, защото то е важно и за бъдещите ви професионални успехи. След като се приберете, дори и ако сте изтощени, не пропускайте сексуалните удоволствия, за да си спестите разправията с интимния ви партньор.

СКОРПИОН

Днес сте склонни да допуснете на работното си място колеги, които веднъж сте отдалечили, заради некоректност. Бъдете внимателни, защото грешките ще ви донесат сериозни загуби и разочарования. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си. Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с партньора си. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Проблемите дебнат около вас от сутринта и ви изнервят. Не пътувайте! Спестете си проблеми с пътната полиция, глоби и негативни емоции при среща с ваши делови партньори. Въпреки неприятностите се усмихвайте, когато водите разговорите с колегите си и ще спечелите уважението им. Близките ви и брачния ви партньор очакват да сте заедно вечерта, мили жени. Отдайте се на чувствата си. Любимите ви са подготвили приятна романтична вечеря, гарнирана и със сексуални удоволствия, които не трябва да пропускате.

КОЗИРОГ

Днес се уединете и се съсредоточете върху деловите си проблеми и тяхното разрешаване. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Нервни сте. Не се изкушавайте от високите скорости. Възможно е влошаване на финансовото ви състояние. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте проблеми, свързани със стари задължения. Необходима е предпазливост в общуването с колегите ви. Ако се налага, вземете заем и върнете дълговете си, вместо да печелите неприятели. Не ви съветвам да търсите некоректни начини за излизане от проблемната ситуация, ако е свързана с ваши финансови задължения. Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла. Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят удоволствие.

РИБИ

Предстои ви труден ден, защото отказвате да анализирате изминалите месеци и да премахнете пропуските. Не се натоварвайте с непосилна работа. Завършете всички започнати и изоставащи задачи. Намерете начин вечерта да се свържете с колегите си и ги помолете да ви помогнат на следващия ден на работното място. Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер. Може да пропуснете сексуалните удоволствия, единствено, ако те са насилие над волята ви, за да не разочаровате интимната си половинка.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: