Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Приятни изненади за две зодии днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:14 / 14.08.2019Коментари (0)643
©
Хороскоп за днес, 14 август, изготвен от Йоана Йорданова:

Овен

Днес ще трябва да отстоявате собствените си убеждения, но вероятно ще е потребно да се съобразявате с независещи от вас фактори. Може би ще се наложи да преодолеете нечия съпротива или да надмогнете себе си. Каквото и да излезе на дневен ред, стремете се към баланс, не изпадайте в крайности.

Телец

Ако днес установите нови взаимоотношения или някой привлече интереса ви, човекът няма да е случаен – може би той ще ви предаде урок или ще играе важна роля в живота ви в бъдеще. През днешния ден забравете за графиците и правилата – те само ще ви ограничават.

Близнаци

Днешният ден е особено подходящ за съвместни начинания, без значение дали става дума за партньорство или за включването в тях на повече хора, обединени от обща цел. Търсете информация, идеи и съдействие от партньора/партньорката си и от приятели – те ще откликнат на молбата ви.

Рак

Днес може да очаквате положителни промени в службата, дори и по посока на професионалното си развитие като цяло. Не се страхувайте, че ще изгубите нещо или че няма да се справите – грабнете възможността и гледайте само напред. Ако сте имали здравословни проблеми, вероятно днес ще настъпи внезапно подобрение.

Лъв

Днес ще ви хрумват доста добри идеи, независимо дали сте на работа или сте се отдали на забавления. Може успешно да вдъхновявате околните, стига, разбира се, да направите нещо, за да реализирате своите идеи. Някои от вас ще успеете да постигнете нещо, за което копнеете отдавна.

Дева

Днес ще се разбирате по-добре с хората край вас, ако не им се месите и ги оставите да си вършат работата както намерят за добре. Давайте по-голяма свобода и на самите себе си – ако постоянно правите това, което трябва, може да не се възползвате от появила се интересна възможност.

Везни

Днес с лекота ще достигате до информацията, която ви е нужна – независимо дали я търсите в интернет или я получавате от приятели и познати. Общуването с повече хора ще ви се отразява добре – не отказвайте покана за среща. На работното място гласът ви ще се чува, така че изказвайте мнението си.

Скорпион

Денят е особено подходящ за укрепване на деловите ви контакти. Що се отнася до личните отношения, не бързайте да обвинявате човека до себе си за каквото и да било, преди да сте чули неговата/нейната позиция или да сте събрали повече информация.

Стрелец

Днес трудно някой ще успее да ви повлияе – ще вършите това, което сте си наумили, и може да се ядосате, ако се опитват да ви дават тон в живота. Каквото и да правите, влагайте повече творчество и не се страхувайте да постъпвате различно, сравнено с предишните ви действия или с общоприетото.

Козирог

Днес са възможни някои изненади – и приятни, и не толкова вълнуващи. Ако събитията не се развиват според очакванията ви, по-добре не оказвайте съпротива – вероятно има причина всичко да се случва по този начин. Денят е особено подходящ да се освободите от нещо старо.

Водолей

Днес някакво събитие или решение, което вземете, може да сложи край на колебанията ви по определен въпрос. За да сте в синхрон със звездните влияния и да взимате по-лесно решения, останете верни на себе си: слушайте сърцето си, а не доводите на разума. Любимият човек може да ви поднесе изненада.

Риби

Ако днес имате проблем, може да го споделите с приятел, но трябва да е с човек, който би изразил безпристрастно мнение за ситуацията. Има известен риск да попаднете под влиянието на хора, които се опитват да ви манипулират или да ви използват.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: