Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Принцесата на Монако Шарлен разкри подробности за здравословното си състояние
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:14 / 15.12.2022Коментари (0)216
©
Принцесата на Монако Шарлен разкри подробности за здравословното си състояние. Кралската особа, израснала в Южна Африка, говори пред местния вестник "Monaco Matin" и разказа за медицинската сага, заради която остана далече от княжеството в продължение на една година.

"Първо бих искала да кажа, че днес се чувствам много по-добре, отколкото през последните години. Усещам по-малко болка и много повече енергия, но възстановяването ми продължава. Все пак ще отнеме време да се възстановя напълно, но съм щастлива. Моето семейство е моя упора“, сподели принцесата, предаде "Телеграф".

44-годишната Шарлен разказа, че нейните деца - близнаците принцеса Габриела и принц Жак са "родени с отговорности и задължения“, но те все още има какво да научат за своите кралски роли.

"Когато със съпруга ми принц Албер трябва да посетим официално събитие, обясняваме на децата, защо присъстваме на тази церемония. На Габриела и Жак им е приятно да ни придружават, когато изпълняваме дълга си и ние сме щастливи, че сме заедно, но както казах, те са още млади и продължават да се учат“, каза тя.

Шарлен сподели още, че децата й се отнасят с уважение към кралските традиции.

"Националният празник винаги е радостен момент за цялото семейство, по време на който се срещаме с поданиците на Монако. И тази година Жак бе щастлив да облече същата униформа, като тази на баща си, а Габриела носи с гордост своя медал. Те са две деца, които се разбират на свой собствен език, защитават се взаимно и си помагат. Това е уникална връзка, която свърва близнаците“, заяви гордата майка.

Здравето на Шарлен се влоши, докато тя беше на посещение в Южна Африка през май 2021 година. Въпреки че визитата в родната й страна трябваше да продължи само 10 дни, усложнения след инфекция на ушите, носа и гърлото, я накараха да остане в Африка шест месеца. След няколко операции и последвал рецидив, Шарлен се завърна в Монако през ноември същата година. Веднага слез завръщането си обаче принцесата преживя емоционален и физически срив и се наложи да се подложи на лечение.

Отсъствието на Шарлен от светски събития предизвика лавина от спекулации за раздялата й с принц Албер. По това време 64-годишният принц отхвърли твърденията, разпространявани от таблоидите.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: