Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Превръщат любим на мнозина сериал във филм
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:12 / 23.03.2024Коментари (0)965
©
Носителят на "Оскар" Килиън Мърфи ще се завърне по подлите улици на Бирмингам, за да повтори ролята си в хитовия франчайз на BBC. Снимките на пълнометражния филм Peaky Blinders ("Остри козирки") стартират по-късно тази година, потвърди създателят на шоуто.

Звездата от "Опенхаймер“, който тази година обра наградите на всички филмови церемонии, участва в хитовия криминален сериал като Томи Шелби, лидер на титулярната улична банда. Новината, че той ще повтори ролята си във филмовото продължение, беше потвърдена от създателя Стивън Найт по време на интервю на червения килим във вторник на премиерата на новия му сериал This Town.

"Определено ще се върне. Снимаме го през септември малко по-надолу по пътя в Дигбет“, каза пред Birmingham World Найт, визирайки района на централен Бирмингам.

Докато разговаряше с изданието, Найт също похвали Мърфи за неговите талант и професионализъм, след като актьорът разби сезона на наградите, печелейки множество актьорски отличия за изпълнението си на Дж. Робърт Опенхаймер в победителя за Най-добър филм на Кристофър Нолан.

"Беше адски заслужено. Искам да кажа, той е брилянтен и е страхотно човешко същество. Когато снимаме той води процеса и остава толкова уравновесен и прям“, каза Найт. "Заслужава всичко, което получава."

Мърфи наскоро говори за интереса си да повтори ролята си на буйният лидер на банда Томас Шелби по време на гостуването си в радио шоуто на BBC Desert Island Discs.

"Винаги съм казвал, че ако Найт представи сценарий, който знам, че може да напише, защото е феноменален писател, аз ще бъда там“, каза Мърфи. "Ако искаме да гледаме 50-годишния Томи Шелби, да го направим.“

Историята на "Остри козирки" започва през 1919 г. през месеците непосредствено след Първата световна война и прескача години напред през последните си два сезона, от 1925 г. до 1929 г. и след това до 1933 г. През 2021 г., когато беше обявено, че шестият сезон на сериала ще бъде последната глава от историята, Найт намекна за филм, като каза, че "разказът ще продължи в друга форма“, за което той разкри повече преди премиерата на последния сезон на шоуто.

"Пийки – в това превъплъщение – идва към края си", каза Найт пред репортери, събрани в Бирмингам през 2022 г. "Но работим по филм, който също ще пренесе семейството и историите във Втората световна война.“

Още по темата: общо новини по темата: 5078
27.04.2024 »
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/847 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: