Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Преслава отменя концерти, идва ли краят?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:21 / 29.08.2022Коментари (0)372
©
Преслава май се стресна от мижав интерес към концерта й с Теа Тайрович. Това се говори в бранша, след като съвместната изява, планирана за 19 август в "Арена Созопол", бе отменена, при това по обяд, часове преди обявения начален час. В съобщението, което бе пуснато в сайта за онлайн продажби на билети, е посочено "поради технически причини", но сред феновете тръгна мълвата, че изненадващият обрат в намерението на попфолк дамите да излязат на една сцена дошъл след не особено впечатляващия концерт на колегите им Галена и Меди предната вечер.

Двамата пели пред рехава публика при очакване за препълнени трибуни. Все пак концертът им първо бе плануван в края на юли, но бе преместен във вечерта преди този на Преслава и Теа Тайрович. Даже бяха пуснати в продажба комбинирани билети за двете попфолк изяви, уж да се привлече повече интерес.

Уви, явно не се е получило така, което отново повдигна въпроса за завишените хонорари на актуалните топ имена в бранша. Някои пеят срещу 5 бона, стигат и до 8000 лева хонорар за участие от час-два.

Високите възнаграждения на фона на кризата след пандемията и инфлацията наскоро предизвика и оплаквания от собственици на нощни клубове, защото трудно могат да обезпечат участие на топ попфолк звезда. А когато актуалните имена в бранша се изсилят със самостоятелни концерти, може да се появят обстоятелства, както се посочва в такива случаи, заради които или се местят на друга дата, или се отменят.

Причини вероятно могат да се изтъкнат много, но сред най-обсъжданите са именно нереалистичните очаквания, подплатени от високите хонорари, които попфолк звезди взимат за изяви по дискотеките. Коментира се още, че младото поколение явно предпочита да гледа топ певците на жанра на сцените в чалготеки. Тъкмо до тях и самите попфолк изпълнители ограничиха изявите си в последните години, писа "Уикенд".

Изключения има, но за старата генерация, припомнят фенове, визирайки турнетата на Ивана и Глория. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" препълни летните театри миналата година, макар че не бълва продукция на килограм като актуалните звезди. Колежката й също се радва на многобройна публика, когато пее в летни театри или на градски празници. Глория прави фурор с всяка своя изява и това лято, вижда се от снимките, които споделя в социалната мрежа, запечатали последните концерти на открита сцена.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: