Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Прекали ли с Photoshop Алла Пугачова?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:13 / 20.04.2023Коментари (0)383
Алла Пугачова сподели нова снимка с последователите си в социалните мрежи, но тя предизвика огромни дебати относно външността на примадоната на руската естрада.

След като се премести в Израел, тя започна да публикува лични снимки в мрежата много по-рядко и да споделя моменти от живота си с феновете. Всичко това се дължи на факта, че след заминаването, вълна от негативизъм удари певицата и нейното семейство. Тогава много фенове обвиниха Алла в предателство.

Пугачова се опитва да не реагира на подобни коментари и публикува на страницата само най-атрактивните и абстрахирани снимки от живота си в чужбина.

Една от тези снимки Дивата сподели в мрежата, показвайки лицето си в близък план. На него Пугачева е с гладка, тонизирана кожа, върху която всички промени, свързани с възрастта, буквално липсват. Деликатният грим и акцентът върху устните под формата на опушено розово червило придават на Алла свежест и дори я "подмладяват с няколко десетилетия“.

С тази снимка певицата искаше да изрази своята благодарност към всички фенове, които я поздравиха за рождения й ден на 15 април. Тя стана на 74 години.

"Благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден. Пожелавам ви здраве, благополучие, вярност към вашите надежди и мечти“, сподели развълнувано певицата в мрежата.

Феновете веднага реагираха на снимката, отбелязвайки, че Пугачова изглежда напълно неестествена на нея. А някои директно я обвиниха, че е прекалила с Photoshop или разкрасителните процедури.

"Защо ви е тази нелепа и неестествена снимка. Самата вие веднъж казахте: "Да, аз съм стара. И не мога да направя нищо по въпроса." Би трябвало да носите старостта си с достойнство, а не да се превръщате в това чудовище на снимката, в което дори е невъзможно да се разпознае Примадоната “, не пести нищо един от абонатите на Пугачова.

Има и такива, които започват да защитават певицата, отбелязвайки, че коя жена не иска да остане винаги красива и да изглежда млада. Следователно не е правилно да осъждаме Пугачова за ретуширане или ползването на пластична хирургия.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: