Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Представителите на няколко зодии днес не бива да поемат рискове
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:06 / 11.06.2020Коментари (0)364
©
Дневен хороскоп за 11.06, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Поставете началото на нова дейност. В деловите отношения и при обсъждане на предстоящо сключване на договори се доверете на чувството си за самосъхранение. Въпреки успешният в материално отношение ден са възможни финансови загуби. Безработните да си потърсят работа чрез познати или в интернет. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството, защото сте били олицетворение на верността и изведнъж сте се променили неузнаваемо. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора. 

ТЕЛЕЦ

Не ви се занимава с обичайната работа и затова ви се струва изморителна, особено днес. Винаги сте се справяли. Ще успеете и днес. Проблемите на работното си място разрешете навреме. Успехът е с вас. Поемете инициативата за промени, ако се налага. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения. Очаквайте материални успехи. Подвластни сте на силни чувства, за които не сте подозирали. Тази е причината за изневярата ви, която ще ви създаде проблеми и ще е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения или дори към брака си.

БЛИЗНАЦИ

Проявете такт и търпение, ако се опитват да ви ядосват или да ви натоварят с допълнителна работа, но не се изявявайте като добродушни наивници. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща ви възможност за професионално израстване. Не пропускайте шансът си.  В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания без да допускате прекаляване с претенциите им. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря и чаша хубаво вино.

РАК

Предстоят ви полезни срещи и успех, ако се занимавате с бизнес или с търговия. За пореден път имате възможност да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са в полза на всички. Не бива да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора, въпреки че вас не е типично поведение, но сега може да се случи. Не си позволявайте по-бурен секс. Ще ги отблъснете.

ЛЪВ

Работете без да отклонявате вниманието си и ще жънете успех, какъвто отдавна очаквате. Изненадващо ще ви направят предложение за нова работа, но не се радвайте прибързано и не давайте положителен отговор. Проверете дали условията ви задоволяват. Не е във ваша полза да изяснявате отношенията с колегите си. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

ДЕВА

Промените в живота ви налагат необходимостта да изясните отношенията си на работното място. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете гордостта им. Отново сте подвластни на емоцията. Не давайте неизпълними обещания. Завършете започнатото в деня, защото иначе ще го проточите във времето и ще претърпите загуби. Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове заради поредните месеци на ваша постоянна служебна заетост. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове.

ВЕЗНИ

На вашето работното място се чувствате в стихията си.  Не рискувайте с начинания, а завършете започнатото. Отношенията с колегите ви са хармонични. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени, ако ги поднесете без опит да наложите мнението си. Обещайте на хората, които ви подкрепят, че ще споделите с тях приходите си. Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения, особено ако сте на плажа. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

СКОРПИОН

Без колебание анализирайте постигнатото и преценете нивото, което сте достигнали. Направете бъдещите си планове. Очаквайте финансови постъпления. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Възможна е финансова придобивка, плод на прието преди време делово предложение. Бъдете отговорни в този ден към задълженията си у дома мили жени. Не приемайте покана за вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви носи успех, ако не рискувате и не се ядосвате, че работите по-бавно от очакваното. Отложете деловите срещи и разговорите с ръководството, особено ако са свързани с планиране на инвестиции. Не проявявайте прибързаност. Внимавайте и не бъдете агресивни към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

КОЗИРОГ

Успявате предимно в материално отношение. Оглеждайте внимателно финансовите документи, ако от вас зависи подписването им през следващата седмица, когато ще е възможни. Решителните ви действия са в противоречие с мнението на вашите близки. Ще създадете конфликт. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте с искания и като задавате неудобни въпроси, ако не сте сключили брак, за да не се окажете самотни. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс. 

ВОДОЛЕЙ

Отново сте във властта на емоцията, която ви вреди. Ако сте заети с творческа професия денят ви няма да е успешен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, въпреки че не ви е приятно. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната ви успешна работа, но са проявили некоректност. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате новия си партньор в леглото, само за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

РИБИ

Напрегнати сте, но успехът е с вас. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на задачите ви свързани с общата ви работа с вашите колеги. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Отложете планираното пътуване. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не ви пречат на работата. Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: