Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Последният мъж на Кали: Ще стане наистина страшно, ако аз реша да говоря
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:10 / 29.03.2019Коментари (1)490
©
Фолк певицата Кали и бащата на третия й син Владимир са в люта битка за сина им Александър. Бившата двойка не може да си подели мирно и кротко малчугана и най-вероятно двамата ще се изправят един срещу друг пред съда заради детето, пише "Уикенд".

От близо седмица Кали и Владимир взаимно се обвиняват за разпадането на връзката им. Според изпълнителката, бившият й непрекъснато я е обиждал, наричал я неведнъж "лека жена" и подозирайки я в несъществуващи изневери. 

От своя страна Влади смята, че бившата му любима търси съчувствие от страна феновете си. Туроператорът твърди, че причината за раздялата им е изневяра от страна на фолк дивата. 

"Не ми е приятно да влизам в тази тема, но съм провокиран от нейни медийни изявления. Не й правят чест интервютата, които дава. Ако аз реша да говоря и кажа нещата такива, каквито са в действителност, ще стане наистина страшно... Сигурен съм, че тя имаше връзка с друг мъж преди нашата окончателна раздяла. Кали е тази, която ме заряза и сложи край на връзката ни. Тя стана непоносима вкъщи, постоянно сърдита, недоволна. Всяка вечер се прибирах с хапче за успокояване, готов за поредната доза негативи. Мразеше ме, обиждаше ме и търсеше начин да се раздели с мен. Казваше, че с мен си е съсипала живота, имала какви ли не оферти“, заяви Владимир.

По неговите думи изпълнителката на "Нашата система 4-4-2" не му дава детето от месеци, а той иска да комуникира и поддържа връзка с единствения си син. Битката в съда ще е точно за Александър. Кали иска най-малкият й син да остане при нея и солена издръжка за отглеждането му, но Влади твърдо отказва да дава пари на бившата си, като дори намекна, че ходи да играе хазарт с парите. От години се мълви, че Кали пръска луди пари по казината. Туроператорът държи на своето, а именно, че фолк певицата е прахосница със съмнителен морал и не желае тя да отглежда и възпитава детето им.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този миндил си хваща мъже за да ги работи после за издръжка и да си раздава задника напред назад за кеф!Едно дете и осигурява кинти с които може да живее охолно и без да пее.Дето се вика,като сте си залюбили проститутка,никой не ви е виновен за ку**енските номера!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: